De internationale Dreumex campagne “I ♥ dirty hands” richt zich op de Dreumex eindgebruiker: De hardwerkende man en vrouw met vuile handen. Dreumex, producent van handverzorgingsproducten, biedt een compleet programma producten die zorgen voor de handen van monteurs in de automotive branche, industrie en alle plaatsen waar handen vuil worden tijdens het werk. Mensen die iedere dag met hun handen werken en te maken hebben met diverse vervuilingen zoals, olie, vet, lijm, verf etc. vergeten vaak hoe belangrijk het is om goed voor je handen te zorgen.

Dreumex is sinds 2012 sponsor van een ambitieus Dakar team. Eerst onder de naam Team XDakar en sinds 2015 onder de naam Van Loon Racing Team. Deze sponsoring maakt deel uit van de internationale campagne 'I ♥ dirty hands'. Hiermee zoekt Dreumex aansluiting bij de werkende man of vrouw met vuile handen. De monteurs van Van Loon Racing Team zijn het gezicht van deze campagne, want wie hebben er vuilere handen dan de monteurs van een Dakar team zelf!

8 teamleden, 1 rally auto en 1 servicevoertuig vormen het Nederlandse Dakarteam: Van Loon Racing Team. Driver Erik van Loon en co-pilot Wouter Rosegaar rijden in de Toyota Hilux Overdrive rally auto. Verder bestaat het team uit monteurs Dirk-Jan Gevers, Dirk Garvelink, Arie-Paul de Vogel, PR-man Robin Verheggen, fysiotherapeut Stein Kemps en service truck bestuurder Jan Kraayvanger. Na het winnen van de RTL GP Dakar Pre-Proloog is Van Loon Racing Team ervan overtuigd dat zij bij de beste racers zullen finishen tijdens de Dakar 2017. 

In samenwerking met een dermatoloog van een dermatologisch centrum geeft Dreumex antwoord op vragen over huidproblemen en goede handverzorging.

Meer informatie?

Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Land:
E-mail:
Telefoon:
Mijn vraag:

Nederland

Dreumex B.V. (Hoofdkantoor)
Dommelstraat 1
5347 JK Oss
icon phone telefoon +31 (0)412 - 406 506
icon email   mail@dreumex.com

Belgie

N.V. Dreumex S.A.
Bredestraat 4
2000 Antwerpen
icon phone telefoon +32 (0)3 - 353 04 60
icon email   mail@dreumex.com

Social media

Nieuwsbrief