Dreumex is sinds 2012 sponsor van een ambitieus Dakar team. Eerst onder de naam Team XDakar en sinds 2015 onder de naam Van Loon Racing Team. Deze sponsoring maakt deel uit van de internationale campagne, “I ♥ dirty hands”. Hiermee zoekt Dreumex aansluiting bij de werkende man of vrouw met vuile handen. De monteurs van Van Loon Racing Team zijn het gezicht van deze campagne, want wie hebben er vuilere handen dan de monteurs van een Dakar team zelf!

 

De Toyota Hilux Overdrive, servicetruck en werkplaatsen van Van Loon Racing Team zijn uitgerust met de Dreumex One2clean, bestaande uit touch-free dispensers en de drie producten Dreumex Universal Protect, Dreumex Special en Dreumex Natural Care voor een complete handreiging- en verzorging in één systeem. Voor onderweg heeft het team de beschikking over de Dreumex Power Wipes. De servicetruck is voorzien van een complete hand wasruimte, zodat alle monteurs hun handen kunnen reinigen en verzorgen tijdens de Dakar Rally in Zuid-Amerika.

 

Alleen met gezonde handen kunnen de monteurs van Van Loon Racing Team hun werk optimaal uitvoeren. Met Dreumex Facebook houdt Dreumex eindgebruikers volledig op de hoogte over hoe monteurs van Van Loon Racing Team aan het werk zijn en hoe zij hun handen schoon en verzorgd houden zowel in de werkplaats als tijdens de Dakar Rally.

 Proud sponsor of Team Van Loon Racing during Dakar 2017

 

Contact

Nederland

Dreumex B.V. (Hoofdkantoor)

Dommelstraat 1

NL-5347 JK Oss - Nederland

Tel.: +31 (0)412 – 406 506

Fax.: +31 (0)412 – 406 509

E-mail: mail@dreumex.com

 

België

N.V. Dreumex S.A.

Bredestraat 4

2000 Antwerpen - België

Tel.: +32 (0)3 - 353 04 60

Fax.: +32 (0)3 - 353 40 74

E-mail: mail@dreumex.com

Nieuwsbrief

Social media

Video One2clean