Dreumex is al sinds 2012 sponsor van een ambitieus Dakar team. Eerst onder de naam Team XDakar en sinds 2015 onder de naam Van Loon Racing Team. Deze sponsoring maakt deel uit van de internationale campagne 'I ♥ dirty hands'. Hiermee zoekt Dreumex aansluiting bij de werkende man of vrouw met vuile handen.

De monteurs van Van Loon Racing Team zijn het gezicht van deze campagne, want wie hebben er vuilere handen dan de monteurs van een Dakar team zelf! De Toyota Hilux Overdrive, servicetruck en werkplaatsen van Van Loon Racing Team zijn uitgerust met de Dreumex One2clean, bestaande uit touch-free dispensers en de drie producten Dreumex Universal Protect, Dreumex Special en Dreumex Natural Care voor een complete handreiging- en verzorging in één systeem. Voor onderweg heeft het team de beschikking over de Dreumex Power Wipes. De servicetruck is voorzien van een complete hand wasruimte, zodat alle monteurs hun handen kunnen reinigen en verzorgen tijdens de Dakar Rally in Zuid-Amerika. 

Alleen met gezonde handen kunnen de monteurs van Van Loon Racing Team hun werk optimaal uitvoeren. Met Facebook houdt Dreumex eindgebruikers volledig op de hoogte over hoe monteurs van Van Loon Racing Team aan het werk zijn en hoe zij hun handen schoon en verzorgd houden zowel in de werkplaats als tijdens de Dakar Rally. 

Proud sponsor of Team Van Loon Racing during Dakar 2017

 

Het Nederlandse Dakarteam wordt gevormd door 8 teamleden, 1 rally auto en 1 servicevoertuig. Driver Erik van Loon en co-pilot Wouter Rosegaar rijden in de Toyota Hilux Overdrive rally auto. Verder bestaat het team uit monteurs Dirk-Jan Gevers, Dirk Garvelink, Arie-Paul de Vogel, PR-man Robin Verheggen, fysiotherapeut Stein Kemps en service truck bestuurder Jan Kraayvanger.

Na het winnen van de RTL GP Dakar Pre-Proloog is Van Loon Racing Team ervan overtuigd dat zij bij de beste racers zullen finishen tijdens de Dakar 2017. 

In aanloop naar Dakar 2017 zal Van Loon Racing Team onder andere deelnemen aan diverse rally’s zoals, Abu Dhabi Dessert Challenge, Baja Russia, Rallye du Maroc en de Dakar PreProloog in Valkenswaard. In samenwerking met trouwe partners en sponsoren wil het team de komende jaren hoge ogen gooien in 's werelds langste en zwaarste rally "Le Dakar".

Van loon racing Dakar dreumex sponsoring netherlands

Bekijk de website van Van Loon Racing Team.

Meer informatie nodig?

Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Postcode:
Land:
E-mail:
Telefoon:
Mijn vraag:

Dreumex Hand Care Plan

Hand Care Plan badge2

Nederland

Dreumex B.V. (Hoofdkantoor)
Dommelstraat 1
5347 JK Oss
icon phone telefoon +31 (0)412 - 406 506
icon email   mail@dreumex.com

Belgie

N.V. Dreumex S.A.
Bredestraat 4
2000 Antwerpen
icon phone telefoon +32 (0)3 - 353 04 60
icon email   mail@dreumex.com

Social media

Nieuwsbrief