Dreumex is al meer dan 65 jaar actief als producent van handreinigings- en handverzorgingsmiddelen in de wereld van de zware vervuilingen. In de loop der jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een van de meest toonaangevende Europese aanbieders op dit gebied. Door de combinatie van kennis en ervaring heeft Dreumex een totaalpakket van moderne en hoogwaardige producten ontwikkeld; producten die handen beschermen, reinigen en verzorgen. Een compleet aanbod dat voor alle werksituaties een oplossing biedt, zodat uw handen ook na het werk schoon en gezond zijn.

Van 1960 tot 2013… al 50 jaar staan bij Dreumex werkende handen centraal en bieden we bruikbare oplossingen die zorgen voor schone en verzorgde handen. De geschiedenis in het kort:

Alle producten worden in onze fabriek in Oss ontwikkeld en geproduceerd. Sinds eind 2006 heeft Dreumex de beschikking over een nieuwe hypermoderne fabriek. Zo worden in onze fabriek de grondstoffen onder ideale omstandigheden gemixt en afgevuld tot hoogwaardige eindproducten.

Innovatie en Dreumex horen bij elkaar. Innovatie is dan ook ons belangrijkste speerpunt. Niet alleen om onze klanten nu de meest bruikbare en betrouwbare producten te bieden, maar ook om u in de toekomst producten te blijven leveren met een duidelijk toegevoegde waarde. We blijven dan ook goed kijken hoe we het productaanbod kunnen verbreden en verbeteren. Voor elke vervuiling heeft Dreumex de oplossing… en dat blijft zo.

Naast de eigen vestigingen in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Tsjechië en de Verenigde Staten, levert Dreumex haar producten via een groot, internationaal netwerk van distributeurs en grossiers.

Bekijk nu de laatste vacatures van Dreumex.

Lees meer...

Meer informatie?

Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Land:
E-mail:
Telefoon:
Mijn vraag:

Zonkracht vandaag

Nederland

Dreumex B.V. (Hoofdkantoor)
Dommelstraat 1
5347 JK Oss
icon phone telefoon +31 (0)412 - 406 506
icon email   mail@dreumex.com

Belgie

N.V. Dreumex S.A.
Bredestraat 4
2000 Antwerpen
icon phone telefoon +32 (0)3 - 353 04 60
icon email   mail@dreumex.com

Social media

Nieuwsbrief