Productkwaliteit

Alle producten worden in onze fabriek in Oss ontwikkeld en geproduceerd. Sinds eind 2006 heeft Dreumex de beschikking over een nieuwe hypermoderne fabriek. Zo worden in onze fabriek de grondstoffen onder ideale omstandigheden gemixt en afgevuld tot hoogwaardige eindproducten.

 

Mixen: volledig geautomatiseerd, waarmee constante productkwaliteit en prestatie worden gewaarborgd.

Afvullen: moderne, flexibele afvullijn voor verschillende verpakkingsvormen, zodat wij tegemoet kunnen komen aan de wensen van de markt.

 

Productkwaliteit staat bij Dreumex centraal. We zullen dit niet compromitteren, zodat u kunt vertrouwen op producten van de hoogst mogelijke kwaliteit.

 

 

Productontwikkeling

Dreumex beschikt over een eigen afdeling Research & Development, die zich specifiek bezig houdt met het (door)ontwikkelen van producten. Zo worden in eigen beheer continu nieuwe projecten opgestart om aan de altijd veranderende vraag van onze klanten te blijven voldoen. Dreumex heeft in de afgelopen 50 jaar voldoende kennis en ervaring opgebouwd om hieraan te kunnen voldoen en voorop te blijven lopen.

 

Regelgeving & certificering

Om onze kwalitatief hoogwaardige producten te waarborgen, produceert en vermarkt Dreumex de producten volgens vele internationale instanties & richtlijnen. Hierbij een beknopt overzicht:

  • ISO-9001 gecertificeerd
  • Conform Europese Cosmetica regelgeving
  • Good Manufacturing Practice (GMP): in overeenstemming met GMP richtlijnen voor productie, controle, opslag en vervoer van cosmetische producten
  • REACH-wetgeving

Contact

Nederland

Dreumex B.V. (Hoofdkantoor)

Dommelstraat 1

NL-5347 JK Oss - Nederland

Tel.: +31 (0)412 – 406 506

Fax.: +31 (0)412 – 406 509

E-mail: mail@dreumex.com

 

België

N.V. Dreumex S.A.

Bredestraat 4

2000 Antwerpen - België

Tel.: +32 (0)3 - 353 04 60

Fax.: +32 (0)3 - 353 40 74

E-mail: mail@dreumex.com

Nieuwsbrief

Social media

Video One2clean