100% Natuurlijke korrel in alle Dreumex-producten

Als hygiëne specialist vernieuwt en verbetert Dreumex continu het assortiment met producten die betrouwbaar, duurzaam en toekomstbestendig zijn. Vanaf januari 2018 zijn daarom in alle Dreumex-producten de plastic microkorrels vervangen door de natuurlijke korrel silica.

Silica

Bij uitgebreid onderzoek en klinische testen met eindgebruikers hebben we mogen ervaren dat silica microkorrels huidvriendelijk zijn, een aangenaam handgevoel geven en een uitstekende reinigingskracht hebben. Hiermee garandeert Dreumex de kwaliteit die u gewend bent.

Silica wordt onder andere gewonnen uit de restproductie van rijst en is wereldwijd toegestaan in persoonlijke verzorgingsproducten.

Een beter milieu

Naast silica gebruikt Dreumex al jaren natuurlijke korrels in Dreumex Eco en Dreumex Wash & Care. Middels de volledig omzetting naar natuurlijke korrels neemt Dreumex haar verantwoordelijkheid ter verbetering van het milieu en geeft u de mogelijkheid om hetzelfde te doen. Adviseer uw klanten producten met natuurlijke korrels, zodat we samen een bijdrage leveren aan een betere leefomgeving!

Op de hoogte blijven van nieuws, ontwikkelingen & oplossingen?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Laat ons u verder helpen

Vraag een offerte aan

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief