Productkwaliteit staat bij Dreumex centraal! We stellen dan ook alles in het werk om de kwaliteit van onze producten te waarborgen en daarmee onze klanten het beste product op de markt te bieden. Dit gebeurt onder andere door de producten te produceren volgens diverse internationale richtlijnen, zoals ISO9001, GMP en de Europese cosmetica wetgeving.

 

Daarnaast bieden we deze garantie door onze producten regelmatig te laten testen op bijvoorbeeld huidvriendelijkheid. Zo worden onze hand care producten voortdurend getoetst door een onafhankelijk dermatologisch instituut, dat opereert in overeenstemming met internationale richtlijnen.

 

Onlangs is deze dermatologische studie weer uitgevoerd voor onze meest populaire industriële handreinigers. We kunnen dan ook weer met trots mededelen dat de handreinigers Dreumex Special, Plus, Expert en Wash & Care opnieuw de score “zeer goed” hebben behaald in deze uitgebreide dermatologische test. Alle geteste producten kunnen geclassificeerd worden als huidvriendelijk en voldoen daarmee aan alle gestelde eisen.

 

Uiteraard zal Dreumex ook in de toekomst continu de kwaliteit van haar producten blijven waarborgen, zodat u kunt vertrouwen op producten van de hoogst mogelijke kwaliteit…en huidvriendelijkheid.

 

Download certificaten, klik hier

 

Meer informatie nodig?

Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Postcode:
Land:
E-mail:
Telefoon:
Mijn vraag:

Dreumex Hand Care Plan

Hand Care Plan badge2

Nederland

Dreumex B.V. (Hoofdkantoor)
Dommelstraat 1
5347 JK Oss
icon phone telefoon +31 (0)412 - 406 506
icon email   mail@dreumex.com

Belgie

N.V. Dreumex S.A.
Bredestraat 4
2000 Antwerpen
icon phone telefoon +32 (0)3 - 353 04 60
icon email   mail@dreumex.com

Social media

Nieuwsbrief