Dreumex Eco Cleaner: Milieu vriendelijke industriële reiniger

 

Krachtig & milieuvriendelijk

Dreumex, de specialist in industriële reinigingsproducten, presenteert een milieuvriendelijke, industriële reiniger met krachtige reinigingseigenschappen: Dreumex Industrial Eco Cleaner. Het verwijdert de meest hardnekkige industriële vervuilingen van praktisch elk oppervlak, zoals vloeren, muren, tegels en machines. Dreumex Industrial Eco Cleaner is volledig biologisch afbreekbaar en garandeert daarbij de veiligheid voor milieu, mens en oppervlak, zonder afbreuk te doen aan de productprestaties.

 

Het EU Ecolabel

Het EU Ecolabel is een label dat ondernemingen vrijwillig kunnen aanvragen. Het is een label dat sinds 1992 bestaat en tot doel heeft ondernemingen te stimuleren om producten en diensten in de markt te brengen die milieuvriendelijker zijn. De criteria om EU Ecolabel gecertificeerd te worden zijn erg streng en uitsluitend de beste producten, die het milieuvriendelijkst zijn, komen in aanmerking voor het label. Meer over het Ecolabels is te vinden op www.ecolabel.eu.

 

Alle ingrediënten: 100% biologisch afbreekbaar

Dreumex Industrial Eco Cleaner is volledig biologisch afbreekbaar, maar behoudt de krachtige productprestaties door de toevoeging van MGDA. Dit ingrediënt heeft zeer goede ecologische en toxicologische eigenschappen, met vergelijkbare reinigingsprestaties als fosfaten. Naast het milieuvriendelijke ingrediënt ‘MGDA’, is het product volledig vrij van ingrediënten die bestempeld kunnen worden als milieuonvriendelijk. Dreumex Industrial Eco Cleaner is dus 100% biologisch afbreekbaar en fosfaat- en oplosmiddelvrij.

 

Ecologisch assortiment

Wereldwijd is er meer en meer focus op en vraag naar ecologische producten. Een goede ontwikkeling, waaraan Dreumex graag bijdraagt. Daarom introduceert Dreumex, naast een 100% biologisch afbreekbare handreiniger, ook een ecologisch product binnen het Power Cleaner assortiment: Dreumex Industrial Eco Cleaner. Op deze manier biedt Dreumex een ecologisch alternatief voor het gehele reinigingsassortiment, van handreinigers tot industriële reinigers!

Meer informatie nodig?

Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Postcode:
Land:
E-mail:
Telefoon:
Mijn vraag:

Dreumex Hand Care Plan

Hand Care Plan badge2

Nederland

Dreumex B.V. (Hoofdkantoor)
Dommelstraat 1
5347 JK Oss
icon phone telefoon +31 (0)412 - 406 506
icon email   mail@dreumex.com

Belgie

N.V. Dreumex S.A.
Bredestraat 4
2000 Antwerpen
icon phone telefoon +32 (0)3 - 353 04 60
icon email   mail@dreumex.com

Social media

Nieuwsbrief