Dreumex is met onmiddellijke ingang de verbintenis aangegaan als sponsor voor het ambitieuze rally-team XDakar dat in januari 2013 deel zal nemen aan de prestigieuze Dakar Rally in Zuid-Amerika. Dit team bestaande uit 3 race -vrachtwagens van respectievelijk Frits van Eerd, Peter van den Bosch, en Eimbert Timmermans, tweevoudig wereldkampioen zijspan cross. Ook maakt Erik van Loon met zijn Mitsubishi Racing Lancer deel uit van het team. De drie truckcoureurs eindigden dit jaar alle 3 bij de eerste 30. Doel voor volgend jaar is top 15 voor de trucks en top 10 voor Erik van Loon in de auto.

 

Dreumex Xdakar

 

De sponsoring van Team XDakar maakt onderdeel uit van de grote, internationale campagne “I love dirty hands” waarmee Dreumex vanaf 1 september van start gaat en aansluiting zoekt bij zijn doelgroep: de werkende man of vrouw met vuile handen.

 

Naast de sponsoractiviteiten biedt Dreumex vanaf 1 september ook diverse actieproducten aan met het speciale thema “I love dirty hands”. De deelnemer maakt kans op een spectaculaire reis naar de finish van de Dakar Rally voor 2 personen en een Meet & Greet met team XDakar. Voordat het zover is, moet er natuurlijk nog flink gesleuteld worden. De monteurs vormen daarom een onontbeerlijke schakel voor een team als XDakar. En wie hebben er vuilere handen dan de monteurs zelf. Alleen met gezonde handen kunnen zij hun werk optimaal uitvoeren.

 

Ook is er een speciale actiewebsite, www.ilovedirtyhands.com die vanaf 1 september live gaat en ook op Facebook en Twitter zal Dreumex zijn eindgebruikers op de hoogte houden van al het nieuws rondom de Dakar Rally en het team XDakar. Daarnaast zal er ook een speciale Wear & Win actie gaan lopen, waarbij deelnemers die een foto van zichzelf, met de daarvoor speciaal ontworpen “I love dirty hands” pet, insturen via Facebook kans kunnen maken op kaartjes voor de Preproloog Dakar Rally op 11 november in Valkenswaard. Ook zullen er tips gegeven worden door een dermatoloog en zijn er tal van andere interessante activiteiten die het waard maken om de actiesite goed in de gaten te houden.

 

Lees ook het complete persbericht.

 

Contact

Nederland

Dreumex B.V. (Hoofdkantoor)

Dommelstraat 1

NL-5347 JK Oss - Nederland

Tel.: +31 (0)412 – 406 506

Fax.: +31 (0)412 – 406 509

E-mail: mail@dreumex.com

 

België

N.V. Dreumex S.A.

Bredestraat 4

2000 Antwerpen - België

Tel.: +32 (0)3 - 353 04 60

Fax.: +32 (0)3 - 353 40 74

E-mail: mail@dreumex.com

Nieuwsbrief

Social media

Video One2clean