Dreumex is met onmiddellijke ingang de verbintenis aangegaan als sponsor voor het ambitieuze rally-team XDakar dat in januari 2013 deel zal nemen aan de prestigieuze Dakar Rally in Zuid-Amerika. Dit team bestaande uit 3 race -vrachtwagens van respectievelijk Frits van Eerd, Peter van den Bosch, en Eimbert Timmermans, tweevoudig wereldkampioen zijspan cross. Ook maakt Erik van Loon met zijn Mitsubishi Racing Lancer deel uit van het team. De drie truckcoureurs eindigden dit jaar alle 3 bij de eerste 30. Doel voor volgend jaar is top 15 voor de trucks en top 10 voor Erik van Loon in de auto. 

Dreumex Xdakar

De sponsoring van Team XDakar maakt onderdeel uit van de grote, internationale campagne “I love dirty hands” waarmee Dreumex vanaf 1 september van start gaat en aansluiting zoekt bij zijn doelgroep: de werkende man of vrouw met vuile handen. 

Naast de sponsoractiviteiten biedt Dreumex vanaf 1 september ook diverse actieproducten aan met het speciale thema “I love dirty hands”. De deelnemer maakt kans op een spectaculaire reis naar de finish van de Dakar Rally voor 2 personen en een Meet & Greet met team XDakar. Voordat het zover is, moet er natuurlijk nog flink gesleuteld worden. De monteurs vormen daarom een onontbeerlijke schakel voor een team als XDakar. En wie hebben er vuilere handen dan de monteurs zelf. Alleen met gezonde handen kunnen zij hun werk optimaal uitvoeren.

Dreumex zal zijn eindgebruikers op de hoogte houden van al het nieuws rondom de Dakar Rally en het team XDakar. Daarnaast zal er ook een speciale Wear & Win actie gaan lopen, waarbij deelnemers die een foto van zichzelf, met de daarvoor speciaal ontworpen “I love dirty hands” pet, insturen via Facebook kans kunnen maken op kaartjes voor de Preproloog Dakar Rally op 11 november in Valkenswaard. Ook zullen er tips gegeven worden door een dermatoloog en zijn er tal van andere interessante activiteiten die het waard maken om de actiesite goed in de gaten te houden.

Meer informatie nodig?

Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Postcode:
Land:
E-mail:
Telefoon:
Mijn vraag:

Dreumex Hand Care Plan

Hand Care Plan badge2

Nederland

Dreumex B.V. (Hoofdkantoor)
Dommelstraat 1
5347 JK Oss
icon phone telefoon +31 (0)412 - 406 506
icon email   mail@dreumex.com

Belgie

N.V. Dreumex S.A.
Bredestraat 4
2000 Antwerpen
icon phone telefoon +32 (0)3 - 353 04 60
icon email   mail@dreumex.com

Social media

Nieuwsbrief