Dreumex, producent van handverzorgingsproducten, biedt een compleet programma producten die zorgen voor de handen van monteurs in de automotive branche, industrie en alle plaatsen waar handen vies worden tijdens het werk. Mensen die iedere dag met hun handen werken en te maken hebben met olie, vet, lijm, verf etc. vergeten vaak hoe belangrijk het is om goed voor je handen te zorgen. Met de “I love dirty hands” campagne wil Dreumex de aandacht vestigen op het belang van goed verzorgde handen maar ook op hoe eenvoudig het is met bijvoorbeeld de Dreumex One2Clean. Dit complete dispenser systeem bevat een automatische dispenser met daarin een product dat de handen zowel beschermt, reinigt als verzorgt.

 

Dreumex biedt per 1 september diverse producten aan met het speciale thema "I love dirty hands". Eindgebruikers maken door het kopen van deze producten kans op een spectaculaire vijfdaagse reis voor twee personen naar de Dakar Rally 2013 en een Meet & Greet met Team XDakar.

 

Poster Dakar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onderdeel van de "I love dirty hands" campagne is de sponsoring van Team XDakar tijdens de zwaarste rally van de wereld: Dakar 2013! Met de speciale campagne website www.ilovedirtyhands.com, Facebook en Twitter zal Dreumex zijn trouwe eindgebruikers volledig op de hoogte houden van de Dakar Rally en Team XDakar en er worden tips gegeven voor een goede handverzorging. Ook zijn er tal van andere interessante activiteiten die de moeite waard zijn de campagne website op de voet te volgen. De website gaat 1 september live. Ook is er een Wear & Win acties waarbij deelnemers een foto van zichzelf kunnen maken met de speciaal voor de actie ontworpen "I love dirty hands" pet en deze foto uploaden op Facebook. Hiermee maken zij kans op kaartjes voor de Dakar Preproloog in Valkenswaard op 11 november of een originele Dakar 2013 minitruck.

Meer informatie?

Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Postcode:
Land:
E-mail:
Telefoon:
Mijn vraag:

Zonkracht vandaag

Nederland

Dreumex B.V. (Hoofdkantoor)
Dommelstraat 1
5347 JK Oss
icon phone telefoon +31 (0)412 - 406 506
icon email   mail@dreumex.com

Belgie

N.V. Dreumex S.A.
Bredestraat 4
2000 Antwerpen
icon phone telefoon +32 (0)3 - 353 04 60
icon email   mail@dreumex.com

Social media

Nieuwsbrief