Afgelopen weken vond in Zuid-Amerika de zwaarste Rally van de wereld plaats "Le Dakar". Mens en materiaal werden hierbij flink op de proef gesteld. Als sponsor van het ambitieuze rally-team Van Loon Racing zorgde Dreumex tijdens de Dakar voor de handen van de monteurs. De Mini, servicetruck en werkplaatsen van Van Loon Racing Team waren uitgerust met de Dreumex One2clean, bestaande uit touch-free dispensers en de drie producten Dreumex Universal Protect, Dreumex Special en Dreumex Natural Care voor een complete handreiging- en verzorging in één systeem. Voor onderweg had het team de beschikking over de Dreumex Power Wipes. De servicetruck was voorzien van een complete hand wasruimte, zodat alle monteurs hun handen konden reinigen en verzorgen tijdens de Dakar Rally in Zuid-Amerika. Gezonde handen zijn essentieel om een Dakar team op de weg te houden!

 

De zwaarste rally in de wereld was niet alleen voor Van Loon Racing Team een zware beproeving. Ook voor het dispensersysteem Dreumex One2clean was het de ultieme test. De Dreumex One2clean dispenser moest het ruwe terrein, de hitte en zand doorstaan. Zowel Van Loon Racing Team als de Dreumex One2clean hebben een fantastische prestatie geleverd. Erik van Loon eindigde als 13e in het klassement. Met gezonde handen is Van Loon Racing Team inmiddels teruggekeerd in Nederland.

 

Dreumex is trots een bijdrage te hebben kunnen leveren aan deze fantastische prestatie! Bekijk voor meer informatie van Van Loon Racing Team de website www.vanloonracing.nl.

 

Van Loon Racing Team

 Van Loon Racing Team
Van Loon Racing Team   Van Loon Racing Team

Meer informatie nodig?

Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Postcode:
Land:
E-mail:
Telefoon:
Mijn vraag:

Dreumex Hand Care Plan

Hand Care Plan badge2

Nederland

Dreumex B.V. (Hoofdkantoor)
Dommelstraat 1
5347 JK Oss
icon phone telefoon +31 (0)412 - 406 506
icon email   mail@dreumex.com

Belgie

N.V. Dreumex S.A.
Bredestraat 4
2000 Antwerpen
icon phone telefoon +32 (0)3 - 353 04 60
icon email   mail@dreumex.com

Social media

Nieuwsbrief