Sinds 2006 bekroond Dreumex één van haar relaties, geselecteerd uit meer dan duizend klanten en leveranciers, tot ‘Partner van het jaar’. Deze prijs wordt toegekend aan partners met wie zij een succesvolle en langdurige relatie hebben opgebouwd. 

 

Dreumex is zeer verheugd te kunnen aankondigen dat Altrif Label B.V. als Partner van het Jaar 2015 is benoemd. Altrif is al jaren een betrouwbare leverancier van Dreumex. Zij verdienen deze onderscheiding voor hun inzet en hun vermogen om nieuwe uitdagingen aan te gaan!

 Partner of the year 2015

Leon van Hamond (Operations Manager Dreumex), Dion Goderie (Chief Operating Officer, Altrif Label),
Danielle van Dommele (Sales Manager Assistant, Altrif Label), Rinus Raaijmakers (Sales Manager, Altrif Label), Kees van Bergen (Purchase & Planning Manager, Dreumex)

 

Altrif was zeer vereerd door het verdienen van deze titel: "Het afgelopen jaar hebben we met Dreumex vooral succesvol gewerkt aan het optimaliseren van de logistieke processen. We helpen onze klanten door op meerdere vakken met hen mee te denken. Met name de toewijding en extra service maakt onze samenwerking zo succesvol.’’ aldus Dion Goderie, Chief Operating Officer, Altrif Label B.V.

 

Deze uitstekende samenwerking met het Altrif team is zeer waardevol voor Dreumex. Dreumex bedankt Altrif en kijkt uit naar de voortzetting en uitbreiding van deze succesvolle relatie.

 

Partner of the year 2015

 

 

Meer informatie nodig?

Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Postcode:
Land:
E-mail:
Telefoon:
Mijn vraag:

Dreumex Hand Care Plan

Hand Care Plan badge2

Nederland

Dreumex B.V. (Hoofdkantoor)
Dommelstraat 1
5347 JK Oss
icon phone telefoon +31 (0)412 - 406 506
icon email   mail@dreumex.com

Belgie

N.V. Dreumex S.A.
Bredestraat 4
2000 Antwerpen
icon phone telefoon +32 (0)3 - 353 04 60
icon email   mail@dreumex.com

Social media

Nieuwsbrief