Dreumex presenteert aan het grote publiek twee nieuwe product innovaties: een industriële handreiniger voor de gevoelige huid en een zonnebrand foam.

Dat Dreumex een zonnebrand foam en handreiniger voor de gevoelige huid toevoegt aan haar assortiment is geen toeval. Dreumex is al jaren wereldwijd actief en staat bekend als een partij die oog heeft voor innovatie en kwaliteit. Dreumex Sun Protection Foam SPF50+ en Dreumex Sensitive handreiniger sluit hier naadloos op aan.

dreumex sensitive compilatie 72rgb

Industriële handreiniger voor de gevoelige huid
In de auto-, agrarische-, metaal-, bouwindustrie lopen werknemers een verhoogd risico op ontwikkeling van (hand)eczeem. Voor werknemers in deze branches heeft Dreumex een handreiniger voor de gevoelige huid ontwikkeld. Dreumex Sensitive is een pasteuze handreiniger, met allergeenvrije ingrediënten, speciaal geschikt voor de gevoelige huid. De handreiniger is vrij van parfum, kleurstoffen, oplosmiddel en conserveringsmiddelen. Dreumex Sensitive is door haar allergeenvrije eigenschappen bekroond met het ECARF-label.

>>Meer informatie over Dreumex Sensitive handreiniger

Werken in de zon op een verantwoorde manier
Door overmatige blootstelling aan UV-straling van zonlicht lopen buitenwerkers zoals boeren, bouwvakkers en schilders vier- tot vijfmaal meer risico op huidkanker dan mensen die binnen werken. Ook buitenwerkers in branches zoals horeca en toerisme lopen een verhoogd risico. Voor deze buitenwerkers heeft Dreumex Sun Protection Foam SPF50+ ontwikkeld. Dreumex Sun Protection Foam SPF50+ biedt klinisch bewezen bescherming tegen de schadelijke effecten van de zon. De hoogst mogelijke bescherming van de 5-sterren UVA filters en vitamine E helpen vroegtijdige huidveroudering voorkomen. UVB filters beschermen de huid tegen verbranding van de zon.

>>Meer informatie over Dreumex Sun Protection Foam

Dreumex Sun Protection Foam SPF50 150 400 Dreumex Skin Care

 

Dreumex-directeur Jan-Chris Heeger: “Als ontwikkelaar van handreinigings- en handverzorgingsproducten is het onze missie om de huid van onze eindgebruikers te beschermen, reinigen en verzorgen. Onze huid beschermt ons tegen allerlei invloeden van buitenaf. Uit recent onderzoek is gebleken dat in de wereld van zware vervuilingen werknemers een verhoogd risico op ontwikkeling van (hand)eczeem hebben. Het ontwikkelen van een handreiniger voor de gevoelige huid van deze werknemers is voor ons een logische stap.

Daarnaast hebben wij een zonnebrand foam toegevoegd aan ons assortiment wat de hoogst mogelijke bescherming biedt tegen de schadelijke effecten van de zon. Geen enkele vorm van kanker is het afgelopen decennium namelijk zo snel toegenomen als huidkanker. Preventie van beroepsziekten als huidkanker veroorzaakt door de zon, heeft daarom bij ons de hoogste prioriteit gekregen. Preventieve maatregelen liggen onder andere in de toepassing van zonnebrandproducten om werknemers te beschermen. Met de lancering van Dreumex Sensitive en Dreumex Sun Protection Foam SPF50+ versterken we onze positie als specialist binnen de markt en bieden we onze klanten een nog completer totaalpakket op het gebied van bescherming, reiniging en verzorging van de huid.

De presentatie van Dreumex Sensitive, Dreumex Sun Protection Foam SPF50+ en de totaalconcepten op het gebied van handreiniging en –verzorging van Dreumex vindt plaats tijdens de ISSA Interclean van 10 t/m 13 mei in de RAI Amsterdam, stand 11.123.

Meer informatie nodig?

Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Postcode:
Land:
E-mail:
Telefoon:
Mijn vraag:

Dreumex Hand Care Plan

Hand Care Plan badge2

Nederland

Dreumex B.V. (Hoofdkantoor)
Dommelstraat 1
5347 JK Oss
icon phone telefoon +31 (0)412 - 406 506
icon email   mail@dreumex.com

Belgie

N.V. Dreumex S.A.
Bredestraat 4
2000 Antwerpen
icon phone telefoon +32 (0)3 - 353 04 60
icon email   mail@dreumex.com

Social media

Nieuwsbrief