Xlerator ECO staat in de Green Key Etalage! De Green Key Etalage is een initiatief van de Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit (KMVK). De Etalage helpt de Green Key ondernemer in zijn zoektocht naar leveranciers van duurzame producten en diensten.

De Stichting KMVK wil bedrijven die beschikken over een Green Key nog beter helpen bij het verduurzamen van hun bedrijfsvoering. Dit kan onder andere door ondernemers te informeren over duurzame producten, diensten en leveranciers. Deze informatie wordt gepubliceerd in de ‘Etalage’ in het ledengedeelte van de website van Green Key.

Ruim 700 Green Key gecertificeerde bedrijven (en bedrijven in aanloop naar een Green Key) hebben toegang tot dit deel van de website. De Green Key Etalage wordt onderverdeeld in productcategorieën, gerelateerd aan de hoofdstukken van de handleidingen/normen van Green Key. Deze productcategorieën zijn: management, medewerkers, communicatie, water, schoonmaak, afval, energie, voedsel en drank, groene ruimte, milieubewust vervoer en motoren , bedrijfsgebouw en leveranciers , maatschappelijke betrokkenheid.

Green Key ondernemers kunnen zo gericht zoeken naar duurzame producten en diensten.

 

Contact

Nederland

Dreumex B.V. (Hoofdkantoor)

Dommelstraat 1

NL-5347 JK Oss - Nederland

Tel.: +31 (0)412 – 406 506

Fax.: +31 (0)412 – 406 509

E-mail: mail@dreumex.com

 

België

N.V. Dreumex S.A.

Bredestraat 4

2000 Antwerpen - België

Tel.: +32 (0)3 - 353 04 60

Fax.: +32 (0)3 - 353 40 74

E-mail: mail@dreumex.com

Nieuwsbrief

Social media

Video One2clean