Dreumex heeft het sponsorcontract verlengd met het Nederlandse Dakar team XDakar dat in januari 2014 weer deelneemt aan de Dakar Rally in Zuid-Amerika. Sponsoring van Team XDakar maakt onderdeel uit van de internationale campagne “I love dirty hands” waarmee Dreumex als producent van handreinigings- en handverzorgingsmiddelen aansluiting zoekt bij de werkende man of vrouw met vuile handen. 

Jan-Chris Heeger, CEO van Dreumex: “Wij zijn zeer verheugd de samenwerking met Team XDakar voort te zetten. Het eerste sponsorjaar heeft aangetoond dat binnen onze doelgroep een grote belangstelling bestaat voor de Dakar Rally in het algemeen en Team XDakar in het bijzonder. Daarom wordt Team XDakar wederom het boegbeeld van onze campagne “I love dirty hands”. In de aanloop naar de Dakar zullen de monteurs van Team XDakar volop aan de voertuigen sleutelen en in aanraking komen met diverse vervuilingen zoals, olie, smeer en zand. De monteurs kunnen alleen met gezonde handen hun werk optimaal uitvoeren en ervoor zorgen dat Team XDakar de finish haalt”.

 

Dreumex Xdakar

Alle trucks en werkplaatsen van Team XDakar zijn uitgerust met de Dreumex One2clean, bestaande uit touch-free dispensers en de drie producten Dreumex Universal Protect, Dreumex Special en Dreumex Natural Care voor een complete handreiniging- en verzorging in één systeem. De servicetrucks worden dit jaar voorzien van een complete hand washroom, zodat alle monteurs hun handen kunnen reinigen en verzorgen tijdens de Dakar Rally in Zuid-Amerika.

“Afgelopen jaar hebben we voor het eerst tijdens de Dakar de producten van Dreumex gebruikt. De Dreumex producten zijn ons zeer goed bevallen. Andere jaren hadden wij moeite om onze handen echt schoon te krijgen. Maar nu was dit geen enkel probleem. Doordat de Dreumex One2clean dispenser touch-free is hoef ik niet met mijn vuile handen aan de dispenser te komen. Gezonde handen zijn cruciaal, zowel in mijn werk als privé”, aldus Eimbert Timmermans van Team XDakar. 

Dreumex biedt vanaf 1 juni weer diverse actieproducten aan de eindverbruikers aan. Zij maken tijdens de actieperiode kans op een spectaculaire reis naar de finish van de Dakar Rally in Chili en een Meet & Greet met Team XDakar. Ook wordt er elke maand een iPad Mini weggegeven.

Dreumex heeft hiervoor een speciale campagnewebsite opgezet. Op deze website is o.a. te zien hoe de monteurs van Team XDakar tijdens de Dakar Rally aan het werk zijn en hoe zij hun handen schoon en verzorgd houden. 

Team XDakar gaat in 2014 deelnemen aan de Dakar Rally met een rally auto en twee wedstrijd trucks. Erik van Loon gaat wederom rijden met de HRX Ford. Frits van Eerd en Eimbert Timmermans klimmen weer in de truck. Peter van den Bosch slaat deze Dakar over om dit jaar extra tijd te reserveren voor zijn gezin.

Meer informatie nodig?

Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Postcode:
Land:
E-mail:
Telefoon:
Mijn vraag:

Dreumex Hand Care Plan

Hand Care Plan badge2

Nederland

Dreumex B.V. (Hoofdkantoor)
Dommelstraat 1
5347 JK Oss
icon phone telefoon +31 (0)412 - 406 506
icon email   mail@dreumex.com

Belgie

N.V. Dreumex S.A.
Bredestraat 4
2000 Antwerpen
icon phone telefoon +32 (0)3 - 353 04 60
icon email   mail@dreumex.com

Social media

Nieuwsbrief