Las Vegas, stad van gokken, shoppen en nachtleven, maar dit jaar ook van de ISSA/Interclean 2013 en Dreumex Omnicare. De ISSA/Interclean is de beurs waar de wereldwijde schoonmaakindustrie bij elkaar komt om bestaande klanten te ontmoeten en nieuwe aan te trekken, en voor bezoekers om te ontdekken wat er nieuw is in de markt. Gent-l-kleen, onderdeel van Dreumex, presenteerde voor het eerst in Las Vegas: Dreumex Omnicare.

 

Gent-l-kleen – onderdeel van Dreumex en met ingang van 1 januari 2014 Dreumex USA Inc. – presenteerde zich met een stand van 83 m2 nog groter dan andere jaren. Dankzij de witte ‘clean’ uitstraling onderscheidde Gent-l-kleen zich bovendien flink op de beursvloer. Vele bezoekers werden nieuwsgierig gemaakt door de eenvoud van de presentatie, die voornamelijk gericht was op Dreumex Omnicare, een revolutionair systeem voor het washroom segment.

 

Met Omnicare biedt Dreumex een totaaloplossing voor elke situatie waarin handen vuil worden. Omnicare is geschikt voor het wassen van de handen in toiletruimtes, kantoren, de voedingsmiddelenproductie, de horeca en de gezondheidszorg.

 

Dreumex Omnicare is Dreumex’ nieuwste systeem voor handhygiëne. De vier belangrijkste kenmerken zijn: voordelig, efficiënt, eenvoudig en duurzaam. Dankzij de combinatie van de touch-free dispenser en de unieke cartridges biedt Dreumex Omnicare ultieme efficiëntie. Dat leidt tot de voordeligste zeep per handwasbeurt, het zeer eenvoudig vervangen van de cartridge en de duurzaamheid van het gehele systeem.

 

Dreumex Omnicare is daarmee het antwoord op de ontevredenheid over de huidige systemen, met moeilijk te verwisselen zeep navullingen, crosscontaminatie gevoeligheid, niet of niet goed werkende dispensers en besmette zeep en vieze dispensers.

 

Het voordeligst per handwasbeurt

Dreumex kreeg vele enthousiaste reacties op Omnicare, voornamelijk op het gebruik van de Bag-on-Valve Instant Foam Technology en de cartridges in de touch-free dispenser, die het systeem zo uniek en innovatief maken. Dreumex gebruikt de zeer geconcentreerde Foam Soap, waardoor een dosering van 0,2 ml per handwasbeurt voldoende is voor een optimale handreiniging. Slechts 400 ml Dreumex Omnicare zeep is goed voor 2.000 handwasbeurten: evenveel als of zelfs méér dan een literverpakking van andere aanbieders. Dit maakt Dreumex Omnicare het meest efficiënt in gebruik.

 

Ultimate Efficiency

De Dreumex Omnicare touch-free dispenser verstrekt een gereguleerde hoeveelheid schuimende zeep, zeep met antibacteriële werking, alcoholspray, handreiniger, beschermende en verzorgende crèmes. De cartridges zijn door het unieke systeem van de dispenser bijzonder eenvoudig en snel te verwisselen en de cartridge wordt volledig geleegd. Het Dreumex Omnicare systeem is daardoor uniek in zijn soort en biedt voor zowel distributeurs als eindgebruikers een oplossing. Daarnaast biedt Dreumex Omnicare één dispenser voor het volledige handverzorgingsassortiment en zijn de cartridges 100% recyclebaar.

 

Dreumex

Dreumex Omnicare is Dreumex’ eerste systeem voor handhygiëne in toiletruimtes, kantoren, grootkeukens, de voedingsmiddelenproductie, de horeca en de gezondheidszorg. Kortom: overal waar buiten huis de handen gewassen moeten worden. Dreumex is met vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Tsjechië en Amerika al ruim 50 jaar leidinggevend op het gebied van handreiniging, -hygiëne en -verzorging voor de professionele gebruiker. De producten van Dreumex staan bekend als innovatief en kwalitatief hoogwaardig.

 

Dreumex introduceerde Omnicare tijdens ISSA/Interclean 2013 in Las Vegas

Meer informatie nodig?

Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Postcode:
Land:
E-mail:
Telefoon:
Mijn vraag:

Dreumex Hand Care Plan

Hand Care Plan badge2

Nederland

Dreumex B.V. (Hoofdkantoor)
Dommelstraat 1
5347 JK Oss
icon phone telefoon +31 (0)412 - 406 506
icon email   mail@dreumex.com

Belgie

N.V. Dreumex S.A.
Bredestraat 4
2000 Antwerpen
icon phone telefoon +32 (0)3 - 353 04 60
icon email   mail@dreumex.com

Social media

Nieuwsbrief