Koen uit België is de grote winnaar van de 'Dakar'-actie. Hij heeft een spectaculaire 5-daagse reis voor twee personen naar de Dakar Rally gewonnen, inclusief Meet & Greet met Team XDakar. De actie liep van 1 juni tot en met 16 december en maakte deel uit van de 'I ♥ dirty hands' campagne. Eindgebruikers maakten kans op de avontuurlijke prijs door te vertellen waarom juist zij deze zouden moeten winnen.

 

KOEN WINT DREUMEX-REIS NAAR DAKAR RALLY 2014

 

Met de campagne 'I ♥ dirty hands' wil Dreumex, producent van handreinigingsproducten, het belang van goed verzorgde handen benadrukken bij de doelgroep: hardwerkende mannen en vrouwen, zoals werkers in de automotive industrie en op alle andere plaatsen waar handen tijdens het werken vuil worden. Veel mensen die iedere dag met hun handen werken en met bijvoorbeeld olie, vet, lijm en verf in aanraking komen, vergeten vaak hoe belangrijk het is om goed voor je handen te zorgen.

 

Team XDakar

Onderdeel van de internationale 'I ♥dirty hands'- campagne is de sponsoring van Team XDakar tijdens de zwaarste rally ter wereld: Dakar 2014. Want wie hebben er vuilere handen dan de monteurs van een Dakar-team? Voor een complete handverzorging zijn alle trucks van Team XDakar uitgerust met het Dreumex One2clean-systeem, bestaande uit een pre-work crème, touch free dispensers met bijbehorende speciale handreinigers en een verzorgende crème. Qua handverzorging ontbreekt het de monteurs van Team XDakar dus aan niets!

 

KOEN WINT DREUMEX-REIS NAAR DAKAR RALLY 2014

 

Dakar 2014

Over 18 dagen begint de ultieme uitdaging voor de Dakar-teams opnieuw: de Dakar Rally 2014. Deze vindt plaats van 5 t/m 18 januari 2014 en opnieuw sponsort Dreumex Team XDakar. De mannen met de vuilste handen, Team XDakar en al het laatste Dakar-nieuws zijn op de voet te volgen via de Dreumex Facebook-pagina en de speciale campagne website ilovedirtyhands.com.

 

Dreumex feliciteert Koen met de prijs en wenst hem een onvergetelijke tijd in Chili! Koen gaf de volgende winnende motivatie:
"Ik al van kleins af aan bezeten ben door mechanische sport ( rally, rallyraid enz.) en ook al jaren bezig ben met service en opbouwen van rallyvoertuigen op amateurbasis. Ik zou de echte topteams eens graag aan het werk zien."

 

KOEN WINT DREUMEX-REIS NAAR DAKAR RALLY 2014

Meer informatie nodig?

Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Postcode:
Land:
E-mail:
Telefoon:
Mijn vraag:

Dreumex Hand Care Plan

Hand Care Plan badge2

Nederland

Dreumex B.V. (Hoofdkantoor)
Dommelstraat 1
5347 JK Oss
icon phone telefoon +31 (0)412 - 406 506
icon email   mail@dreumex.com

Belgie

N.V. Dreumex S.A.
Bredestraat 4
2000 Antwerpen
icon phone telefoon +32 (0)3 - 353 04 60
icon email   mail@dreumex.com

Social media

Nieuwsbrief