Xlerator spaart kosten, tijd en milieu

 

Oss, 15 januari 2014 - Tijdens de vakbeurs Facilitair heeft Dreumex de favoriete handdroger van Amerika op de Europese markt geïntroduceerd: Xlerator. Dankzij zijn innovatieve technologie en uitgekiende design bespaart Xlerator aanzienlijk op het gebied van kosten, tijd en milieu. Xlerator is tevens onderdeel van Dreumex’ nieuwe totaalconcept voor de toiletruimte, dat eveneens tijdens de beurs wordt geïntroduceerd.

 

Xlerator levert opmerkelijke prestaties. De handdroger is bijvoorbeeld 95% goedkoper dan papieren handdoekjes en gebruikt 80% minder energie dan gewone handdrogers. Bovendien maakt Xlerator de handen in 10-15 seconden droog en zijn de tijdsbesparingen op het gebied van onderhoud aanzienlijk.

 

Daarmee is Xlerator al jaren Amerika’s favoriete handdroger. Van ministeries, scholen en ziekenhuizen tot American Football-stadions en de Green Building Council: Xlerator hangt overal. Dat de handdroger op de Europese markt wordt geïntroduceerd door Dreumex, is geen toeval. Dreumex is zeer actief op de Amerikaanse markt en staat wereldwijd bekend als een partij die oog heeft voor innovatie en kwaliteit.

 

Totaalconcept voor toiletruimte
Met de introductie van Xlerator komt Dreumex ook met een compleet concept voor de toiletruimte. Onder het motto ‘The winning team for your washroom’ wordt Amerika’s favoriete handdroger gecombineerd met ’s werelds meest innovatieve zeepdispensersysteem: Omnicare. Dit systeem biedt de laagste kosten per wasbeurt, heeft een zeer efficiënt touch-free doseersysteem, werkt met eenvoudig te verwisselen cartridges en kent geen restproduct. Luchtverfrisser GoldFresh maakt het pakket compleet.

 

Grote stap voorwaarts
Dreumex-directeur Jan-Chris Heeger: “Hiermee hebben we een totaalpakket dat niet alleen topprestaties levert voor de gebruiker, maar ook enorme besparingen biedt op het gebied van kosten, tijd én milieu. Van groothandel tot afnemer en gebruiker: voor alle schakels in de keten is dit een grote stap voorwaarts in het onderhoud van de toiletruimte.”

De introductie van Xlerator en het totaalconcept voor de toiletruimte vond plaats tijdens de vakbeurs Facilitair. Deze vindt nog plaats tot en met 17 januari in de Brabanthallen in Den Bosch. Meer informatie over de producten is te vinden op www.dreumex.com/washroom.

 

Klik hier voor het persbericht.

 

Dreumex introduceert Amerika’s favoriete handdroger op Europese markt

 

Meer informatie nodig?

Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Postcode:
Land:
E-mail:
Telefoon:
Mijn vraag:

Dreumex Hand Care Plan

Hand Care Plan badge2

Nederland

Dreumex B.V. (Hoofdkantoor)
Dommelstraat 1
5347 JK Oss
icon phone telefoon +31 (0)412 - 406 506
icon email   mail@dreumex.com

Belgie

N.V. Dreumex S.A.
Bredestraat 4
2000 Antwerpen
icon phone telefoon +32 (0)3 - 353 04 60
icon email   mail@dreumex.com

Social media

Nieuwsbrief