Dreumex introduceert nog meer kostenbesparing, efficiëntie en duurzaamheid met de Xlerator Eco

 

Vorig jaar introduceerde Dreumex tijdens de vakbeurs Facilitair in Den Bosch Amerika’s favoriete handdroger op de Europese markt: Xlerator. Dankzij innovatieve technologie en uitgekiend design bespaart Xlerator aanzienlijk op het gebied van kosten, tijd en milieu.

In het kader van MVO introduceert Dreumex dit jaar de Xlerator Eco; nog meer kostenbesparing, efficiëntie en duurzaamheid.

 

De Xlerator Eco verbruikt 500 watt* en droogt de handen in 15 seconden. Bovendien komt ook de Xlerator Eco met 5 jaar fabrieksgarantie.

Xlerator levert opmerkelijke prestaties. De handdroger is bijvoorbeeld 95% goedkoper dan papieren handdoekjes en gebruikt 80% minder energie dan gewone handdrogers. Bovendien maakt Xlerator de handen in 10-15 seconden droog en zijn de tijdsbesparingen op het gebied van onderhoud aanzienlijk. De nieuwe Eco versie levert nog meer kostenbesparing, efficiëntie en duurzaamheid.

 

Xlerator is al jaren Amerika’s favoriete handdroger. Van ministeries, scholen en ziekenhuizen tot American Football-stadions en de Green Building Council: Xlerator hangt overal.

 

 

Totaalconcept voor toiletruimte
De Xlerator is onderdeel van het totaalconcept voor de toiletruimte van Dreumex. Onder het motto ‘The winning team for your washroom’ wordt Amerika’s favoriete handdroger gecombineerd met ’s werelds meest innovatieve zeepdispensersysteem: Omnicare. Dit systeem biedt de laagste kosten per wasbeurt, heeft een zeer efficiënt touch-free doseersysteem, werkt met eenvoudig te verwisselen cartridges en kent geen restproduct. Luchtverfrisser GoldFresh maakt het pakket compleet.

 

De introductie van Xlerator Eco vindt plaats tijdens de vakbeurs Facilitair, stand 1F.082. Tevens wordt hier het totaalconcept voor de wasruimte getoond. Vakbeurs Facilitair vindt plaats van 14 tot en met 16 januari in de Brabanthallen in Den Bosch.

 

Lees hier ook het persbericht.

 

* de standaard Xlerator verbruikt 1400 watt en geeft warme lucht

 

 

THE ECO HAS LANDED!

Meer informatie nodig?

Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Postcode:
Land:
E-mail:
Telefoon:
Mijn vraag:

Dreumex Hand Care Plan

Hand Care Plan badge2

Nederland

Dreumex B.V. (Hoofdkantoor)
Dommelstraat 1
5347 JK Oss
icon phone telefoon +31 (0)412 - 406 506
icon email   mail@dreumex.com

Belgie

N.V. Dreumex S.A.
Bredestraat 4
2000 Antwerpen
icon phone telefoon +32 (0)3 - 353 04 60
icon email   mail@dreumex.com

Social media

Nieuwsbrief