Uitnodigingheadernl Interclean 2018 Dreumex

Dreumex nodigt u van harte uit op onze volledig nieuwe stand op Interclean Amsterdam, de grootste professionele schoonmaakbeurs ter wereld. Ontdek onze innovatieve oplossingen die in elke handverzorgingsbehoefte voorzien. 

Cost saving to the max

Maak kennis met het Winning Team voor uw washroom, de meest rendabele sanitaire oplossingen die vandaag de dag beschikbaar zijn. De oplossing biedt u de laagst mogelijke kosten per handwas, de mogelijkheid om te besparen op papier, onderhoud en milieu, gecombineerd met de meest economische luchtverfrisser. Een hygiëne-oplossing die voor elke wasruimte kan worden toegepast, nieuw of bestaand.

One to clean them all

Het One2Clean dispenserconcept biedt een unieke oplossing voor alle soorten vervuiling. Economisch, duurzaam en innovatief is dit dispenserconcept een unieke oplossing voor het verwijderen van zware vervuilingen in middelgrote tot zware industrieën. Het wordt aangevuld door het Dreumex-handverzorgingsplan dat de handen vóór het werk beschermt en deze verzorgd nadat het werk is voltooid. Handverzorging was nog nooit zo eenvoudig.

Dreumex Sensitive makes sense

In de auto-, landbouw-, metaal- en bouwnijverheid lopen werknemers een veel groter risico op het ontwikkelen van handeczeem. Om dit voorkomen is Dreumex Sensitive ontwikkeld, een handreiniger met allergeenvrije ingrediënten, speciaal ontwikkeld voor continu gebruik op de gevoelige huid. Deze handreiniger is vrij van geurstoffen, pigmenten, oplosmiddelen en conserveermiddelen. Met deze allergeenvrije eigenschappen heeft Dreumex Sensitive het "ECARF Seal of Quality" label verdiend.

How the sun sees you

Als gevolg van overmatige blootstelling aan de zon hebben buitenmedewerkers zoals boeren, bouwvakkers en schilders een vier tot vijf keer groter risico op huidkanker dan degenen die binnen werken. Bezoekers van Interclean Amsterdam worden uitgenodigd om deel te nemen aan een doorlopende demonstratie van de superieure bescherming die Dreumex Sun Protection Foam SPF50+ te bieden heeft tegen schadelijke UV-straling in zonlicht.


Via onderstaande link kunt u zich eenvoudig registeren voor gratis toegangsbewijzen. Ontvang vandaag nog uw gratis toegangsbewijs en bezoek Dreumex in hal 11 stand 101.
 We ontmoeten u graag!

gratis toegang nl2 Interclean amsterdam Dreumex

Meer informatie nodig?

Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Postcode:
Land:
E-mail:
Telefoon:
Mijn vraag:

Dreumex Hand Care Plan

Hand Care Plan badge2

Zonkracht vandaag

Nederland

Dreumex B.V. (Hoofdkantoor)
Dommelstraat 1
5347 JK Oss
icon phone telefoon +31 412 - 406 506
icon email   mail@dreumex.com

Belgie

N.V. Dreumex S.A.
Bredestraat 4
2000 Antwerpen
icon phone telefoon +32 3 - 353 04 60
icon email   mail@dreumex.com

Social media

Nieuwsbrief