fbpx
Header 100 Pct Naturalscrubber Microbead Dreumex

Als hygiëne specialist vernieuwt en verbetert Dreumex continu het assortiment met producten die betrouwbaar, duurzaam en toekomstbestendig zijn. Vanaf januari 2018 zijn daarom in alle Dreumex-producten de plastic microkorrels vervangen door de natuurlijke korrel silica.

Silica

Bij uitgebreid onderzoek en klinische testen met eindgebruikers hebben we mogen ervaren dat silica microkorrels huidvriendelijk zijn, een aangenaam handgevoel geven en een uitstekende reinigingskracht hebben. Hiermee garandeert Dreumex de kwaliteit die u gewend bent.

Silica wordt onder andere gewonnen uit de restproductie van rijst en is wereldwijd toegestaan in persoonlijke verzorgingsproducten.

Een beter milieu

Naast silica gebruikt Dreumex al jaren natuurlijke korrels in Dreumex Eco en Dreumex Wash & Care. Middels de volledig omzetting naar natuurlijke korrels neemt Dreumex haar verantwoordelijkheid ter verbetering van het milieu en geeft u de mogelijkheid om hetzelfde te doen. Adviseer uw klanten producten met natuurlijke korrels, zodat we samen een bijdrage leveren aan een betere leefomgeving!

Meer informatie nodig?

Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Postcode:
Land:
E-mail:
Telefoon:
Mijn vraag:
/components/com_breezingforms/images/captcha/securimage_show.php
Refresh Captcha

Dreumex Hand Care Plan

Hand Care Plan badge2

Contact

Dreumex B.V.
Dommelstraat 1 - 5347 JK Oss
Postbus 681 - 5340 AR Oss
Nederland
T: +31 412 - 406 506
F: +31 412 - 406 509
E: mail@dreumex.com

Social media

Newsletter