fbpx

Van loon racing Dakar dreumex sponsoring netherlands

Dreumex is al sinds 2012 sponsor van een ambitieus Dakar team. Eerst onder de naam Team XDakar en sinds 2015 onder de naam Van Loon Racing Team. Deze sponsoring maakt deel uit van de internationale campagne 'I ♥ dirty hands'. Hiermee zoekt Dreumex aansluiting bij de werkende man of vrouw met vuile handen. De monteurs van Van Loon Racing Team zijn het gezicht van deze campagne, want wie hebben er vuilere handen dan de monteurs van een Dakar team zelf! 

De Toyota Hilux Overdrive, servicetruck en werkplaatsen van Van Loon Racing Team zijn uitgerust met de Dreumex One2clean, bestaande uit touch-free dispensers en de drie producten Dreumex Universal Protect, Dreumex Special en Dreumex Natural Care voor een complete handreiging- en verzorging in één systeem. Voor onderweg heeft het team de beschikking over de Dreumex Power Wipes. De servicetruck is voorzien van een complete hand wasruimte, zodat alle monteurs hun handen kunnen reinigen en verzorgen tijdens de Dakar Rally in Zuid-Amerika. 

Het Nederlandse Dakarteam wordt gevormd door 8 teamleden, 1 rally auto en 1 servicevoertuig. Driver Erik van Loon en co-pilot Wouter Rosegaar rijden in de Toyota Hilux Overdrive rally auto. Verder bestaat het team uit monteurs Dirk-Jan Gevers, Dirk Garvelink, Arie-Paul de Vogel, PR-man Robin Verheggen, fysiotherapeut Stein Kemps en service truck bestuurder Jan Kraayvanger.

Na het winnen van de RTL GP Dakar Pre-Proloog is Van Loon Racing Team ervan overtuigd dat zij bij de beste racers zullen finishen tijdens de Dakar 2017. 

In aanloop naar Dakar 2017 zal Van Loon Racing Team onder andere deelnemen aan diverse rally’s zoals, Abu Dhabi Dessert Challenge, Baja Russia, Rallye du Maroc en de Dakar PreProloog in Valkenswaard. In samenwerking met trouwe partners en sponsoren wil het team de komende jaren hoge ogen gooien in 's werelds langste en zwaarste rally "Le Dakar".

Bekijk de website van Van Loon Racing Team.

Meer informatie nodig?

Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Postcode:
Land:
E-mail:
Telefoon:
Mijn vraag:
/components/com_breezingforms/images/captcha/securimage_show.php
Refresh Captcha

Dreumex Hand Care Plan

Hand Care Plan badge2

Contact

Dreumex B.V.
Dommelstraat 1 - 5347 JK Oss
Postbus 681 - 5340 AR Oss
Nederland
T: +31 412 - 406 506
F: +31 412 - 406 509
E: mail@dreumex.com

Social media

Nieuwsbrief