fbpx

Dreumex is al meer dan 55 jaar actief als producent van handreinigings- en handverzorgingsmiddelen in de wereld van de zware vervuilingen. In de loop der jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een van de meest toonaangevende Europese aanbieders op dit gebied. Door de combinatie van kennis en ervaring heeft Dreumex een totaalpakket van moderne en hoogwaardige producten ontwikkeld... 

Van 1960 tot nu - al 59 jaar staan bij Dreumex werkende handen centraal en bieden we bruikbare oplossingen die zorgen voor schone en verzorgde handen. Dreumex start als bedrijf in de plaats Dreumel. In 1963 treedt er uitbreiding op met een verkoopkantoor in Duitsland en in 1971 met een verkoopkantoor in België.

Alle producten worden in onze fabriek in Oss ontwikkeld en geproduceerd. Sinds eind 2006 heeft Dreumex de beschikking over een nieuwe hypermoderne fabriek. Zo worden in onze fabriek de grondstoffen onder ideale omstandigheden gemixt en afgevuld tot hoogwaardige eindproducten.

Innovatie en Dreumex horen bij elkaar. Innovatie is dan ook ons belangrijkste speerpunt. Niet alleen om onze klanten nu de meest bruikbare en betrouwbare producten te bieden, maar ook om u in de toekomst producten te blijven leveren met een duidelijk toegevoegde waarde. We blijven dan ook goed kijken hoe we het productaanbod kunnen verbreden en verbeteren. Voor elke vervuiling heeft Dreumex de oplossing… en dat blijft zo.

De cultuur binnen Dreumex is te kenmerken als vernieuwend, informeel, open en prestatiegericht. Medewerkers van Dreumex zijn te omschrijven als mensen die graag eigen initiatief tonen, zich verantwoordelijk voelen voor hun werk, betrokken zijn bij de organisatie, een pragmatische instelling hebben en gedreven te werk gaan. Past dit persoonsprofiel bij jouw karakter, competenties en ambities? Dan zien wij dat graag jouw sollicitatie tegemoet.

Lees meer...

Meer informatie nodig?

Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Postcode:
Land:
E-mail:
Telefoon:
Mijn vraag:
/components/com_breezingforms/images/captcha/securimage_show.php
Refresh Captcha

Dreumex Hand Care Plan

Hand Care Plan badge2

Contact

Dreumex B.V.
Dommelstraat 1 - 5347 JK Oss
Postbus 681 - 5340 AR Oss
Nederland
T: +31 412 - 406 506
F: +31 412 - 406 509
E: mail@dreumex.com

Social media

Nieuwsbrief