fbpx

Innovation 1 

Innovatie en Dreumex horen bij elkaar. Innovatie is dan ook ons belangrijkste speerpunt. Niet alleen om onze klanten nu de meest bruikbare en betrouwbare producten te bieden, maar ook om u in de toekomst producten te blijven leveren met een duidelijk toegevoegde waarde. We blijven dan ook goed kijken hoe we het productaanbod kunnen verbreden en verbeteren. Voor elke vervuiling heeft Dreumex de oplossing… en dat blijft zo. Enkele voorbeelden zijn: 

Dreumex One2clean, uniek dispenserconcept 

One2clean is een uniek concept waarmee een automatische dispenser geïntroduceerd is in de wereld van de zwaarste handvervuilingen. Een volledig automatische bediening die wordt geactiveerd door een infrarood sensor, waardoor u niets hoeft aan te raken. Uw voordelen? Optimale hygiëne en tot 60% lagere kosten door een sterk gereduceerd verbruik. Niet voor niets heeft dit unieke product twee belangrijke internationale innovatieprijzen gewonnen! 

Innovation 2 

Dreumex Wash & Care, professionele handreiniging én –verzorging in één 

Innovation 3 

Dreumex Wash & Care is een 2-in-1 oplossing voor reiniging van de meest vieze handen. Dit 100% biologische afbreekbare product combineert een krachtige handreiniger met een vochtregulerende crème. Verwijdert eenvoudig zware industriële vervuilingen en verzorgt tegelijkertijd de huid, waardoor de handen zacht en soepel aanvoelen. Het gebruik van een aparte crème is niet nodig. Een unieke prestatie in de wereld van de zware vervuilingen!

Meer informatie nodig?

Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Postcode:
Land:
E-mail:
Telefoon:
Mijn vraag:

Dreumex Hand Care Plan

Hand Care Plan badge2

Zonkracht vandaag

Nederland

Dreumex B.V. (Hoofdkantoor)
Dommelstraat 1
5347 JK Oss
icon phone telefoon +31 412 - 406 506
icon email   mail@dreumex.com

Belgie

N.V. Dreumex S.A.
Bredestraat 4
2000 Antwerpen
icon phone telefoon +32 3 - 353 04 60
icon email   mail@dreumex.com

Social media

Nieuwsbrief