fbpx

Quality 1 

Productkwaliteit

Alle producten worden in onze fabriek in Oss ontwikkeld en geproduceerd. Sinds eind 2006 heeft Dreumex de beschikking over een nieuwe hypermoderne fabriek. Zo worden in onze fabriek de grondstoffen onder ideale omstandigheden gemixt en afgevuld tot hoogwaardige eindproducten. 

Mixen: volledig geautomatiseerd, waarmee constante productkwaliteit en prestatie worden gewaarborgd.

Afvullen: moderne, flexibele afvullijn voor verschillende verpakkingsvormen, zodat wij tegemoet kunnen komen aan de wensen van de markt. 

Productkwaliteit staat bij Dreumex centraal. We zullen dit niet compromitteren, zodat u kunt vertrouwen op producten van de hoogst mogelijke kwaliteit. 

Quality 2 

Productontwikkeling

Dreumex beschikt over een eigen afdeling Research & Development, die zich specifiek bezig houdt met het (door)ontwikkelen van producten. Zo worden in eigen beheer continu nieuwe projecten opgestart om aan de altijd veranderende vraag van onze klanten te blijven voldoen. Dreumex heeft in de afgelopen 50 jaar voldoende kennis en ervaring opgebouwd om hieraan te kunnen voldoen en voorop te blijven lopen. 

Regelgeving & certificering

Om onze kwalitatief hoogwaardige producten te waarborgen, produceert en vermarkt Dreumex de producten volgens vele internationale instanties & richtlijnen.

Meer informatie nodig?

Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Postcode:
Land:
E-mail:
Telefoon:
Mijn vraag:

Dreumex Hand Care Plan

Hand Care Plan badge2

Zonkracht vandaag

Nederland

Dreumex B.V. (Hoofdkantoor)
Dommelstraat 1
5347 JK Oss
icon phone telefoon +31 412 - 406 506
icon email   mail@dreumex.com

Belgie

N.V. Dreumex S.A.
Bredestraat 4
2000 Antwerpen
icon phone telefoon +32 3 - 353 04 60
icon email   mail@dreumex.com

Social media

Nieuwsbrief