fbpx

sun in the skyKanker is wereldwijd een belangrijke doodsoorzaak waarvan huidkanker één van de meest voorkomende kankersoorten is. De belangrijkste oorzaak van huidkanker is veel in de zon zijn. Het is daarom ontzettend belangrijk voor buitenwerkers zoals boeren, dakdekkers, stratenmakers, schilders etc. om zichzelf te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon. Buitenwerkers lopen namelijk een verhoogd risico op huidkanker. Beperk de risico’s!

thumb dre disinfecting wipes vergelijking 2020 06 15 De beste desinfectiesoplossingen die de verspreiding van schadelijke bacteriën voorkomen, zijn ontsmettingsdoekjes en -sprays. We zien steeds meer sportscholen, recreatiecentra en kantoren antibacteriële doekjes of desinfecterende spray beschikbaar stellen. Maar welke oplossing past het beste bij u organisatie?

thumb 20200327 103650 min

De impact van de corona maatregelen is op elke organisatie anders. Ook Dreumex ontkomt hier niet aan. Maar wat betekent dit nu eigenlijk?

“Zeker in deze dagen moet er extra aandacht zijn voor de mensen die niet thuis kunnen werken – Jan Nauta”

Productie en logistiek manager Jan Nauta geeft jullie een exclusieve inside look in hoe zijn team met de strenge maatregelen omgaat.

coronavirusDreumex volgt de huidige uitbraak van het coronavirus (COVID-19) op de voet en geeft richtlijnen om het risico op besmetting te helpen verminderen. Een uitbraak van ademhalingsziekte veroorzaakt door een nieuw coronavirus (2019-nCOV)*, werd eind december 2019 voor het eerst ontdekt in Wuhan City, provincie Hubei, China.

Power Wipes Dreumex introduceert Dreumex Expert Wipes; een sterke reinigingsdoek met zeer effectieve vloeistof die zelfs de meest specialistische vervuilingen als verf, lijm, inkt en kit verwijdert van handen, gereedschappen en harde oppervlakken. Daarnaast verwijdert Dreumex Expert Wipes ook vervuilingen als smeermiddelen, olie en vet. Een alleskunner die de Dreumex Power Wipes familie compleet maakt.

One2clean dispenser system Vandaag is de nieuwe One2clean dispenser gelanceerd! De vernieuwde dispenser speelt in op de vraag vanuit de markt naar een kleine dosering handreiniger. Dit is een verbetering waarmee het totaalconcept op een nog efficiëntere manier zorgt voor schone en gezonde handen.

100 pct naturalscrubber microbead Dreumex thumbAls hygiëne specialist vernieuwt en verbetert Dreumex continu het assortiment met producten die betrouwbaar, duurzaam en toekomstbestendig zijn. Vanaf januari 2018 zijn daarom in alle Dreumex-producten de plastic microkorrels vervangen door de natuurlijke korrel silica. Bij uitgebreid onderzoek en klinische testen met eindgebruikers hebben we mogen ervaren dat silica microkorrels huidvriendelijk zijn...
 

Meer informatie nodig?

Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Postcode:
Land:
E-mail:
Telefoon:
Mijn vraag:
/components/com_breezingforms/images/captcha/securimage_show.php
Refresh Captcha

Dreumex Hand Care Plan

Hand Care Plan badge2

Contact

Dreumex B.V.
Dommelstraat 1 - 5347 JK Oss
Postbus 681 - 5340 AR Oss
Nederland
T: +31 412 - 406 506
F: +31 412 - 406 509
E: mail@dreumex.com

Social media

Nieuwsbrief