fbpx

Bekijk het cGMP-certificaat

Dreumex is trots mee te mogen delen dat het Cosmetic Good Manufacturing Practices (cGMP) certificaat behaald is. Deze certificering, ook wel bekend als ISO22716:2007, is een gerenommeerde internationale norm waarmee Dreumex aantoont dat strenge richtlijnen voor de productie, controle en opslag van cosmetische producten gehanteerd worden. 

De certificering stelt Dreumex in staat de productkwaliteit en –veiligheid te waarborgen en aantoonbaar te maken. Daarnaast heeft deze certificering vele raakvlakken die Dreumex als waardevol beschouwt om na te streven en te borgen. Denk hierbij aan training van medewerkers, adequate omgang met grondstoffen en borging van hygiëne. 

“Het geïmplementeerde systeem is een platform voor continue verbetering. Dit is een uitstekende basis om kwalitatief hoogwaardige producten en service aan onze klanten te leveren. Het behalen van het certificaat is een bekroning van het werk van onze medewerkers waar ik enorm trots op ben”, aldus Jan-Chris Heeger, Directeur Dreumex. 

Naast ISO22716:2007 voldeed Dreumex al langer aan de eisen van de vernieuwde ISO9001:2015 norm. Deze norm borgt met name de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Met beide behaalde certificeringen heeft Dreumex een solide basis neergelegd voor de toekomst! 

Adobe PDF file icon 32x32 Download het ISO22716:2017 certificaat

Meer informatie nodig?

Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Postcode:
Land:
E-mail:
Telefoon:
Mijn vraag:

Dreumex Hand Care Plan

Hand Care Plan badge2

Zonkracht vandaag

Nederland

Dreumex B.V. (Hoofdkantoor)
Dommelstraat 1
5347 JK Oss
icon phone telefoon +31 412 - 406 506
icon email   mail@dreumex.com

Belgie

N.V. Dreumex S.A.
Bredestraat 4
2000 Antwerpen
icon phone telefoon +32 3 - 353 04 60
icon email   mail@dreumex.com

Social media

Nieuwsbrief