fbpx

De 26ste editie van ISSA Interclean vindt plaats van 10 tot 13 mei in de RAI te Amsterdam. ISSA Interclean wordt wereldwijd beschouwd als het hart van de professionele schoonmaakbranche. Meer dan 28.000 schoonmaak professionals vanuit 130 landen zullen deze beurs bezoeken. 

 

Dreumex en innovatie horen bij elkaar 

Dreumex presenteert met trots 2 nieuwe product innovaties op de ISSA Interclean. Innovatie is het belangrijkste punt waarop wij ons onderscheiden – niet alleen om onze klanten de meest bruikbare en betrouwbare producten te bieden, maar ook om in de toekomst producten te blijven leveren met een duidelijk toegevoegde waarde. 

We blijven dan ook goed kijken hoe we het productaanbod kunnen verbreden en verbeteren. Voor elke vervuiling heeft Dreumex de oplossing… en dat blijft zo.

Een aantal weken voordat ISSA Interclean plaatsvindt zullen we meer bekendmaken over de twee nieuwe product innovaties. Nieuwsgierig geworden? Bezoek onze stand en ervaar onze producten op stand 11.123 in Hal 11. 

 

Gratis toegang ISSA Interclean Amsterdam   

 

Naast de 2 nieuwe product innovaties presenteren we tijdens de beurs 'the winning team for your washroom; het totaalconcept voor de toiletruimte’ en de handreinigings- en handverzorgingsoplossingen in de wereld van de zware vervuilingen. Wilt u een afspraak maken op de beurs met één van onze collega’s? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We kijken er naar uit u te ontmoeten op de beurs in Amsterdam! 

Dreumex exposeert op ISSA Interclean 

 

 

 

Meer informatie nodig?

Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Postcode:
Land:
E-mail:
Telefoon:
Mijn vraag:

Dreumex Hand Care Plan

Hand Care Plan badge2

Zonkracht vandaag

Nederland

Dreumex B.V. (Hoofdkantoor)
Dommelstraat 1
5347 JK Oss
icon phone telefoon +31 412 - 406 506
icon email   mail@dreumex.com

Belgie

N.V. Dreumex S.A.
Bredestraat 4
2000 Antwerpen
icon phone telefoon +32 3 - 353 04 60
icon email   mail@dreumex.com

Social media

Nieuwsbrief