fbpx

Dreumex volgt de huidige uitbraak van het coronavirus (COVID-19) op de voet en geeft richtlijnen om het risico op besmetting te helpen verminderen. Een uitbraak van ademhalingsziekte veroorzaakt door een nieuw coronavirus (2019-nCOV)*, werd eind december 2019 voor het eerst ontdekt in Wuhan City, provincie Hubei, China. Het is bekend dat het virus zich niet alleen van dier tot mens verplaatst, maar ook van mens tot mens.


Coronavirussen (CoV) zijn een grote familie van virussen die ziekten veroorzaken, variërend van verkoudheid tot ernstige ziekten zoals het MERS-CoV (Middle East Respiratory Syndrome) en het SARS-CoV (Severe Acute Respiratory Syndrome). Een nieuw coronavirus (nCoV) is een nieuwe stam die nog niet eerder bij de mens is geïdentificeerd. Veel voorkomende tekenen van infectie zijn onder andere ademhalingssymptomen, koorts, hoesten, kortademigheid en ademhalingsmoeilijkheden. In ernstigere gevallen kan de infectie leiden tot longontsteking, ernstig acuut luchtwegsyndroom, nierfalen en zelfs de dood*.


Preventie

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) beveelt goede hygiëne aan als een van de richtlijnen die het grote publiek kan nemen om de overdracht te verminderen. Passende reinigings- en desinfectiestrategieën worden aanbevolen om de verspreiding van gevaarlijke ziekteverwekkers, zoals het coronavirus (COVID-19), onder controle te houden. 


Dreumex biedt uitstekende producten om de verspreiding van het coronavirus onder controle te houden. Wij geven u graag het beste advies! Neem gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 0412 - 406 506.

 

  • Dreumex desinfecterende handgel met alcohol

    Dreumex desinfecterende handgel met alcohol

    Dreumex desinfecterende handgel is een gebruiksklaar product met alcohol voor het desinfecteren van de handen en bestrijdt virussen in slechts 30 seconden. Dreumex desinfecterende handgel is verkrijgbaar in een handige 500ml verpakking met pomp en is op deze manier overal te gebruiken.   

 

*World Health Organization (https://www.who.int/health-topics/coronavirus)

Meer informatie nodig?

Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Postcode:
Land:
E-mail:
Telefoon:
Mijn vraag:
/components/com_breezingforms/images/captcha/securimage_show.php
Refresh Captcha

Dreumex Hand Care Plan

Hand Care Plan badge2

Contact

Dreumex B.V.
Dommelstraat 1 - 5347 JK Oss
Postbus 681 - 5340 AR Oss
Nederland
T: +31 412 - 406 506
F: +31 412 - 406 509
E: mail@dreumex.com

Social media

Nieuwsbrief