fbpx

Van 6 t/m 9 mei vindt de 25ste editie van de ISSA Interclean plaats in de Rai Amsterdam. Tijdens deze jubileumeditie presenteert Dreumex aan het grote publiek “The winning team for your Washroom”, Amerika’s favoriete handdroger Xlerator gecombineerd met ’s werelds meest innovatieve zeepdispensersysteem Omnicare en luchtverfrisser GoldFresh. Samen vormen zij het winnende team!

 

Xlerator levert opmerkelijke prestaties. Dankzij zijn innovatieve technologie en uitgekiende design bespaart Xlerator aanzienlijk op het gebied van kosten, tijd en milieu. De handdroger bespaart tot 95% ten opzichte van de kosten van het verbruik van papieren handdoekjes en verbruikt tot 80% minder energie dan gewone handdrogers. Bovendien maakt Xlerator de handen in 10-15 seconden droog en zijn de tijdsbesparingen op het gebied van onderhoud aanzienlijk. Daarmee is Xlerator al jaren Amerika’s favoriete handdroger. Van ministeries, scholen en ziekenhuizen tot American Football-stadions en de Green Building Council: Xlerator hangt overal.

 

Dat Dreumex de Xlerator toevoegt aan haar assortiment is geen toeval. Dreumex is al jaren wereldwijd actief en staat bekend als een partij die oog heeft voor innovatie en kwaliteit. De Xlerator sluit hier naadloos op aan.

 

Grote stap voorwaarts
Dreumex-directeur Jan-Chris Heeger: “Hiermee hebben we een totaalpakket dat niet alleen topprestaties levert voor de gebruiker, maar ook enorme besparingen biedt op het gebied van kosten, tijd én milieu. Van groothandel tot afnemer en gebruiker: voor alle schakels in de keten is dit een grote stap voorwaarts in het onderhoud van de toiletruimte.”

 

De presentatie van Xlerator en het totaalconcept voor de toiletruimte vindt plaats tijdens de ISSA Interclean van 6 t/m 9 mei in de RAI Amsterdam, stand 11.123. Meer informatie over de producten is te vinden op www.dreumex.com/washroom.

 

Dreumex presenteert “The winning team for your washroom” tijdens de ISSA Interclean in Amsterdam!

Meer informatie nodig?

Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Postcode:
Land:
E-mail:
Telefoon:
Mijn vraag:

Dreumex Hand Care Plan

Hand Care Plan badge2

Zonkracht vandaag

Nederland

Dreumex B.V. (Hoofdkantoor)
Dommelstraat 1
5347 JK Oss
icon phone telefoon +31 412 - 406 506
icon email   mail@dreumex.com

Belgie

N.V. Dreumex S.A.
Bredestraat 4
2000 Antwerpen
icon phone telefoon +32 3 - 353 04 60
icon email   mail@dreumex.com

Social media

Nieuwsbrief