fbpx

Transport Compleet vindt plaats op 21, 22 en 23 maart in de Evenementenhal te Harderberg. Dreumex presenteert tijdens Transport Compleet haar totaalpakket van moderne en hoogwaardige producten die de handen van hardwerkende mannen en vrouwen in de transport beschermen, reinigen en verzorgen. Een compleet aanbod dat voor alle werksituaties een oplossing biedt, zodat handen ook na het werk schoon en gezond zijn.  

 

E Mailheader TransportCompleetJPG
 

One2Clean concept

Extra aandacht gaat uit naar het One2Clean concept en de nieuwe handreiniger Dreumex Sensitive. Het One2Clean systeem bevat een automatische dispenser met bijbehorende producten die in 3 stappen de handen zowel beschermt, reinigt als verzorgt.

>>Meer informatie over One2Clean concept

 

BMW en Mini dealer Bert Story is overtuigd en voert besparing door met gebruik van Dreumex One2Clean concept

Als erkend BMW en Mini dealer heeft Bert Story vestigingen in vestingen in ‘s-Hertogenbosch, Waardenburg en Nijmegen. Vestiging ’s-Hertogenbosch heeft  11 monteurs fulltime aan het werk die naar mijn inschatting 10 x per dag hun handen wassen. Hoge kwaliteit zeep tegen de laagste Kosten.  Hein Dekkers, Aftersales Manager Story ’s-Hertogenbosch: “Door het vele handen wassen van de monteur was het voor ons een uitdaging om een goede kwaliteit zeep te vinden tegen de laagste kosten. Een paar jaar geleden hebben we het Dreumex One2clean concept in gebruik genomen. Het verbruik is hierdoor aanzienlijk afgenomen en daardoor ook de kosten met 61%. Bovendien werkt het automatische dispenser systeem erg prettig waardoor er minder wordt geknoeid en letten we beter op het milieu. Zo wast de ene hand de ander, zowel letterlijk als figuurlijk”.

 

Handreiniger Dreumex Sensitive

Dreumex Sensitive is de nieuwste handreiniger van Dreumex en speciaal geschikt voor de gevoelige handen. De handreiniger is vrij van parfum, kleurstoffen, oplosmiddel en conserveringsmiddelen. Door de toegevoegde microkorrels reinigt Dreumex Sensitive grondig zonder hierbij de huid te beschadigen. De krachtige handreiniger is geschikt voor middelzware tot zware industriële vervuilingen zoals smeermiddelen, diesel, remvloeistof, cement en roest.

>>Meer informatie over Dreumex Sensitive

 

Bezoek Dreumex stand 103 op Transport Compleet

Kom het One2Clean concept, handreinger Dreumex Sensitive naast de andere Dreumex producten die handen beschermen, reinigen en verzorgen uitproberen op stand 103. Bezoek onze stand of maak een afspraak via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie nodig?

Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Postcode:
Land:
E-mail:
Telefoon:
Mijn vraag:

Dreumex Hand Care Plan

Hand Care Plan badge2

Contact

Dreumex B.V.
Dommelstraat 1 - 5347 JK Oss
Postbus 681 - 5340 AR Oss
Nederland
T: +31 412 - 406 506
F: +31 412 - 406 509
E: mail@dreumex.com

Social media

Nieuwsbrief