fbpx
Recreatie Vakbeurs 2017 Dreumex

Recreatie Vakbeurs te Hardenberg staat in het teken van kennisdeling, beleving, innovaties, adviezen en demonstraties in de recretiebranche. Ontdek op de beurs hoe u met de oplossingen van Drumex kunt besparen op de exploitatie van uw toiletruimte.

Xlerator handdroger

washroom vierkant

Xlerator is tot 95% goedkoper dan het gebruik van papieren handdoekjes. Vanwege de korte droogtijd is het energieverbruik van Xlerator bovendien aanzienlijk lager dan dat van gewone handdrogers. Ook op het gebied van onderhoud zorgt Xlerator voor aanzienlijke tijdsbesparingen.
Lees meer >

Omnicare dispenser

Dreumex Omnicare is door de revolutionaire ‘Instant Foam’ technologie zeer kostenbesparend, reinigt alle soorten vervuilingen en verzorgt de handen. Allemaal in één systeem! Met 2.000 handwassingen per cartridge heeft u met Dreumex Omnicare de laagste kosten per handwasbeurt. 
Lees meer >

Gold Fresh luchtverfrisser

Deze luchtverfrisser is speciaal ontwikkeld om, in combinatie met de geurstrips, tot twee maanden lang een bijzonder prettige geur te verspreiden. Zowel de montage als het verwisselen van de geurstrips is eenvoudig & snel. Er zijn geen batterijen, geen LCD en geen programmering noodzakelijk. 
Lees meer >

Op 28, 29 en 30 november zijn de deuren van de beurs geopend van 12.00 tot 20.00 uur. Een bezoek aan de Recreatie Vakbeurs is gratis en voor hapjes en drankjes wordt gezorgd. Schrijf u eenvoudig in via de website van de Evenementenhal en bezoek hal 2, stand 223.

banner Recreatie Vakbeurs online gratis toegang

Meer informatie nodig?

Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Postcode:
Land:
E-mail:
Telefoon:
Mijn vraag:

Dreumex Hand Care Plan

Hand Care Plan badge2

Nederland

Dreumex B.V. (Hoofdkantoor)
Dommelstraat 1
5347 JK Oss
icon phone telefoon +31 412 - 406 506
icon email   mail@dreumex.com

Belgie

N.V. Dreumex S.A.
Bredestraat 4
2000 Antwerpen
icon phone telefoon +32 3 - 353 04 60
icon email   mail@dreumex.com

Social media

Nieuwsbrief