fbpx
Metavak 2017 Header Pagina Metaalbewerking Dreumex

Houd je belangrijkste tool in topconditie en kom langs bij de Dreumex-stand op METAVAK 2017. Op de METAVAK-beurs op 31 oktober, 1 en 2 november 2017 in de Evenementenhal Gorinchem valt er veel te zien voor de professional in de metaalbranche.

Fabrikanten, importeurs en groothandelaren op het gebied van metaalbewerkingsmachines, -gereedschappen, industriële automatisering en meet- en regeltechnieken maken onderdeel uit van het platform.

Metaalbranche en handverzorging

Metavak2017 Dreumex smallAls je veel met je handen werkt, heb je ook goede tools nodig om je handen in top conditie te houden. Als totaalleverancier van handbescherming-, handreiniging- en handverzorgingsproducten biedt Dreumex een brede range aan oplossingen, ook in de metaalverwerkende industrie.

Het DreumexOne2Clean dispenser concept is een range van robuuste dispensers die geschikt zijn voor een uitgebreid assortiment handverzorgingsproducten. Eén dispenser voor uw complete handverzorgingsprogramma. Deze uitvoering wordt manueel bediend en heeft een 5 ml pomp, geschikt voor de industriële handreinigers van Dreumex. De dispenser combineert een zeer krachtige gepatenteerde pomp met een schraapzuiger in de cartridge. Het resultaat: geen restproduct in de cartridge en dus een effectiever verbruik. De dispenser is eenvoudig te installeren, gemakkelijk in gebruik en garandeert altijd optimale hygiëne.

Dreumex wil de METAVAK-bezoeker ook graag alles vertellen over het Dreumex Hand Care Programma. Want, pas als uw handen in topconditie zijn, kunt u zich volledig op uw werk concentreren.

Industriële Cleaners

In de metaalbewerking dienen machines goed onderhouden te worden en schoon te zijn. De Power Cleaners van Dreumex zijn uitermate geschikt voor sterke verontreinigingen van dierlijke en plantaardige vetten. Afhankelijk van de eigenschappen kunnen de producten handmatig, met hoge drukspuit of borstelmachine worden aangebracht.

Met Dreumex Solu Cleaner beschik je over een koudontvetter die zeer geschikt is voor het reinigen van allerlei industriële vetten en vuil. De emulgatoren in het product zorgen ervoor dat zelfs de zwaarst bevuilde machines en onderdelen grondig worden gereinigd. Dreumex Alu Cleaner is een speciale reiniger die is ontwikkeld voor het verwijderen van corrosie en kalkaanslag op aluminium zonder dat daarbij andere metalen of verfwerk wordt aangetast.

Demoplein, Plaatbewerkingsplein en Lasplein

Op het Demoplein wordt aandacht geschonken aan verspanen en zijn er presentaties te zien van de nieuwste ontwikkelingen omtrent draaien en frezen. Bezoekers wordt op het Plaatbewerkingsplein de mogelijkheid gegeven om futuristisch aandoende en innovatieve mogelijkheden te ervaren die er nu zijn in combinatie met verschillende bewerkingstechnieken. Het Lasplein toont exposanten met de laatste technologieën op het gebied van verbindingstechnieken.

Bezoek de Dreumex-stand

Elke beursdag zijn de deuren geopend van 13.00 tot 21.00 uur. Hapjes en drankjes zijn verzorgd. U kunt zich eenvoudig inschrijven via de website van De Evenementenhal en de Dreumex-stand nummer 122 bezoeken.

banner METAVAK online gratis toegang

Meer informatie nodig?

Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Postcode:
Land:
E-mail:
Telefoon:
Mijn vraag:

Dreumex Hand Care Plan

Hand Care Plan badge2

Nederland

Dreumex B.V. (Hoofdkantoor)
Dommelstraat 1
5347 JK Oss
icon phone telefoon +31 412 - 406 506
icon email   mail@dreumex.com

Belgie

N.V. Dreumex S.A.
Bredestraat 4
2000 Antwerpen
icon phone telefoon +32 3 - 353 04 60
icon email   mail@dreumex.com

Social media

Nieuwsbrief