fbpx

Dreumex beschermt, reinigt en verzorgt uw huid niet alleen op de werkplaats, maar ook onderweg.

Op de Bouw Compleet beurs laat Dreumex u graag zien welke Dreumex-producten uitermate geschikt zijn voor bouwend Nederland. Bouw Compleet wordt gehouden van 10 tot en met 12 oktober te Hardenberg.

Dreumex-handreinigers zijn verkrijgbaar in handzame verpakkingen en dus makkelijk mee te nemen naar iedere bouwklus.

BouwCompleet Hardenberg 2017 header pagina Dreumex

Op BouwCompleet willen wij de bezoeker ook graag alles vertellen over het Dreumex Hand Care Programma; een programma met een set aan producten die handen op iedere klus optimaal beschermen, reinigen en verzorgen. Beschikbaar in handzame verpakkingen, maar ook voor het besparende One2Clean dispenser concept. Met uw handen in topconditie kunt u zich onder prettige werkomstandigheden volledig op uw werk focussen.

Naast zorg voor uw handen biedt Dreumex bouwend Nederland ook professionele huidbescherming met Dreumex Sun Protection Foam SPF50+. Een prettige lichte foam in handzame bus met de hoogst mogelijke bescherming tegen de schadelijke effecten van de zon. UV-straling is een bedreiging waar iedereen die regelmatig buiten werkzaam is aan wordt blootgesteld. Het verband tussen het risico op huidkanker en buiten werken is onmiskenbaar. In de Arbowet wordt in artikel 3 omschreven dat de werkgever een algemene verplichting heeft om bij risico’s tijdens werkzaamheden passende maatregelingen te nemen. Hoewel in Nederland voor werkgevers in relatie tot UV-bescherming nog geen expliciete wet geldt bestaat deze in België en Duitsland bijvoorbeeld al langer. Tijd dus om ook in ons land hier aandacht aan te gaan geven. 

Een groot gedeelte op Bouw Compleet 2017 is gereserveerd voor schilder, glas en afbouw (SGA). Voor deze sector is met name Dreumex Expert de perfecte handreiniger. Dreumex Expert is de hightech professionele handreiniger voor specialistische vervuilingen, zoals verf, inkt, lijm, lak en kit. Een oplosmiddelvrije, huidvriendelijke handreiniger met een mix van esters en microkorrels voor een optimale reinigingskracht.

Bezoek Dreumex in hal 4 op stand 457 op Bouw Compleet

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze stand op de Bouw Compleet. Een bezoek aan Bouw Compleet is gratis en u vindt ons in hal 4, standnummer 457. U kunt zich eenvoudig inschrijven via de website van De Evenementenhal. 

banner Bouwcompleet online gratis toegang

Meer informatie nodig?

Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Postcode:
Land:
E-mail:
Telefoon:
Mijn vraag:

Dreumex Hand Care Plan

Hand Care Plan badge2

Nederland

Dreumex B.V. (Hoofdkantoor)
Dommelstraat 1
5347 JK Oss
icon phone telefoon +31 412 - 406 506
icon email   mail@dreumex.com

Belgie

N.V. Dreumex S.A.
Bredestraat 4
2000 Antwerpen
icon phone telefoon +32 3 - 353 04 60
icon email   mail@dreumex.com

Social media

Nieuwsbrief