fbpx

Met ruim 1 miljard passagiers per jaar, bijna 300 metrostations en 408 kilometer aan metrolijnen is de Londen Underground een dynamische wereld. Een wereld waarin snelheid en efficiency belangrijke begrippen zijn.


Ook op de onderhoudsplaatsen, waar dagelijks honderden medewerkers de metro’s reinigen en onderhouden,chela one2clean zijn deze begrippen dagelijks voelbaar. Maar door gebrekkige handhygiëne ontstonden er bij het personeel lichamelijke klachten wat zorgde voor een verminderde productiviteit en ziekteverzuim. Het goed reinigen van de handen is daarom essentieel. Onze partner Chela heeft deze behoefte ingevuld met het Dreumex One2clean dispensersysteem. Het Dreumex One2clean systeem biedt een volledig assortiment voor handbescherming, -reiniging en -verzorging en maakt het goed verzorgen van de handen gemakkelijk.

 

“De kracht van het Dreumex One2clean dispensersysteem is dat het een totaalconcept is. Elk product heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast beschikt het concept over de juiste certificaten wat voor ons een doorslaggevende factor was om het product op te nemen in ons assortiment” aldus Tony Philippou, Sales & Marketing Director van Chela UK.

 

Uitdaging
Ziekteverzuim

Verminderde productiviteit 

 

Oplossing
Dreumex One2clean dispensersysteem

Dreumex Universal Protect

Dreumex Plus

Dreumex Sensitive

Dreumex Natural Care

Voordelen
Snel en efficiënt totaalconcept voor bescherming, reiniging en verzorging

Certificaten (Dermatest)

Kwaliteitsproducten

 

 

Meer informatie nodig?

Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Postcode:
Land:
E-mail:
Telefoon:
Mijn vraag:
/components/com_breezingforms/images/captcha/securimage_show.php
Refresh Captcha

Dreumex Hand Care Plan

Hand Care Plan badge2

Contact

Dreumex B.V.
Dommelstraat 1 - 5347 JK Oss
Postbus 681 - 5340 AR Oss
Nederland
T: +31 412 - 406 506
F: +31 412 - 406 509
E: mail@dreumex.com

Social media

Nieuwsbrief