fbpx

Dreumex introduceert Dreumex Expert Wipes; een sterke reinigingsdoek met zeer effectieve vloeistof die zelfs de meest specialistische vervuilingen als verf, lijm, inkt en kit verwijdert van handen, gereedschappen en harde oppervlakken. Daarnaast verwijdert Dreumex Expert Wipes ook vervuilingen als smeermiddelen, olie en vet. Een alleskunner die de Dreumex Power Wipes familie compleet maakt.


Dreumex Expert Wipes bevatten een zeer effectieve vloeistof wat zorgt voor een maximale reinigingskracht. Doordat de doeken beschikken over een goede absorptie lost het vuil direct op en verwijderen ze moeiteloos hardnekkige specialistische en industriële vervuilingen. Het duurt slechts enkele seconden voordat de handen, gereedschappen of harde oppervlakken weer schoon zijn. Daarnaast bespaar je met de zeer sterke reinigingsdoeken veel tijd doordat het zoeken naar een wasbak, tussen een klus door of na een klus, verleden tijd is. 


Reinigen zonder water
De Dreumex Expert Wipes zijn zeer geschikt voor werkplekken waar geen water in de buurt is. De compacte verpakking is makkelijk mee te nemen en laat zich eenvoudig open- en dichtklikken. “We zien de vraag naar de Dreumex Power Wipes de laatste maanden enorm stijgen, met name van installatiebedrijven en schildersbedrijven. Medewerkers bij dit soort bedrijven hebben vaak geen water voorhanden en op deze manier gaat er veel werktijd verloren. Dreumex Expert Wipes met frisse lavendelgeur zijn gemakkelijk mee te nemen en gemakkelijk af te scheuren, ideaal voor onderweg aldus Fannie Litjens, Productmanager bij Dreumex.


De Dreumex Expert Wipes zijn vanaf vandaag verkrijgbaar in alle Europese landen.

DRE Power Wipes busje

 

 

Meer informatie nodig?

Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Postcode:
Land:
E-mail:
Telefoon:
Mijn vraag:
/components/com_breezingforms/images/captcha/securimage_show.php
Refresh Captcha

Dreumex Hand Care Plan

Hand Care Plan badge2

Contact

Dreumex B.V.
Dommelstraat 1 - 5347 JK Oss
Postbus 681 - 5340 AR Oss
Nederland
T: +31 412 - 406 506
F: +31 412 - 406 509
E: mail@dreumex.com

Social media

Nieuwsbrief