fbpx

Image result for Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 13-15 januari 2016

 

Dreumex presenteert hét totaalconcept voor toiletruimten tijdens de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer op 13, 14 en 15 januari in de Brabanthallen in Den Bosch.

Aansluitend op het beursthema, besparing door noviteiten, presenteert Dreumex haar kostenbesparende, efficiënte en duurzame totaalconcept voor toiletruimten. Extra aandacht gaat uit naar handdroger Xlerator Eco met haar opmerkelijke prestaties. Dankzij innovatieve technologie en een uitgekiend design bespaart Xlerator Eco aanzienlijk op het gebied van kosten, tijd en milieu. De handdroger is bijvoorbeeld 95% goedkoper dan papieren handdoekjes en gebruikt 80% minder energie dan gewone handdrogers. Bovendien maakt Xlerator Eco de handen in 15 seconden droog.

 

Tuincentrum Intratuin is overtuigd en voert besparing door met gebruik van Xlerator Eco 
Het tuincafé van de Intratuin vestiging in Emmen wordt dagelijks door gasten bezocht. Toilethygiëne speelt hier een belangrijke rol. Door het gebruik van papieren handdoeken is het tijdens topdrukte een uitdaging de toiletruimte schoon te houden. Bovendien was het papier een vervelende kostenpost. Dit waren redenen voor Janine Barkema, Manager Tuincafé, om te besluiten over te stappen op onderhoudsvrije handdrogers die niet inleveren op het gebruikersgemak. “De energiezuinige Xlerator Eco bespaart direct op de papierkosten en de investering is voor Intratuin Emmen binnen een jaar al weer terugverdiend”.

 

Totaalconcept voor toiletruimte
De Xlerator Eco is onderdeel van het totaalconcept voor toiletruimten. Onder het motto ‘The winning team for your washroom’ wordt de handdroger gecombineerd met ’s werelds meest innovatieve zeepdispensersysteem: Omnicare. Dit systeem biedt de laagste kosten per wasbeurt, heeft een zeer efficiënt touch-free doseersysteem, werkt met eenvoudig te verwisselen cartridges en kent geen restproduct. Luchtverfrisser GoldFresh maakt het pakket compleet.
>>Meer informatie over de producten uit 'The winning team for your washroom' 

 

Dreumex presenteert het totaalconcept voor toiletruimten op stand 1F.102. Bezoek onze stand of maak een afspraak via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ontvang een presentje.

 

 Gratis voorregistratie Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

 

 

 

Meer informatie nodig?

Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Postcode:
Land:
E-mail:
Telefoon:
Mijn vraag:

Dreumex Hand Care Plan

Hand Care Plan badge2

Zonkracht vandaag

Nederland

Dreumex B.V. (Hoofdkantoor)
Dommelstraat 1
5347 JK Oss
icon phone telefoon +31 412 - 406 506
icon email   mail@dreumex.com

Belgie

N.V. Dreumex S.A.
Bredestraat 4
2000 Antwerpen
icon phone telefoon +32 3 - 353 04 60
icon email   mail@dreumex.com

Social media

Nieuwsbrief