fbpx

Dreumex Hygiëne Scan

new project 16

Vraag en antwoord

Staat uw vraag niet in de lijst? Neem dan contact op met onze Customer Service door te bellen naar 0412-406506 of te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor welke branches zijn de handreinigers van Dreumex geschikt?
Onze industriële handreinigers zijn geschikt voor in de wereld van de zware vervuilingen. Dreumex is een gevestigde naam in de automotive after-market, bouw, productie, schilders branche, landbouw en algemene industrie. Naast de industriële handreinigers beschikken we ook over een uitgebreid washroomconcept voor handhygiëne in toiletruimten. Dit concept is geschikt voor iedere branche.
Op welke manier kan ik het beste mijn handen wassen?
Het is belangrijk om regelmatig en op de juiste manier de handen te wassen. De beste manier om je handen te wassen is: 1. Neem een kleine hoeveelheid handreiniger in de palm van de handen en wrijf de handpalmen tegen elkaar. 2.In het geval van een oplosmiddelvrij product een beetje water toevoegen en opnieuw wrijven. 3. Maak de rug van je handen schoon 4. Maak de ruimte tussen uw vingers schoon. 5. Reinig de vingers van elke hand afzonderlijk. 6. Maak ook de duimen goed schoon. 7. Was de handen en droog ze zorgvuldig af
Zijn de Dreumex handreinigers geschikt voor alle huidtypen?
Al onze handreinigers zijn dermatologisch getest wat betekent dat ze bewezen vriendelijk voor de huid zijn. Echter adviseren wij bij bijvoorbeeld een gevoelige huid oplosmiddelvrije producten zoals Dreumex Special te gebruiken. Voor een goed advies kunt u onze keuzewijzer raadplegen of advies vragen bij onze Customer Service door te bellen naar 0412-406506.
Kan ik producten van Dreumex gebruiken als ik handeczeem heb?
Ja dat is zeker mogelijk. Speciaal voor mensen met handeczeem hebben wij een handreiniger voor de gevoelige huid ontwikkeld. Dreumex Sensitive is een pasteuze handreiniger, met allergeenvrije ingrediënten, speciaal geschikt voor de gevoelige huid. De handreiniger is vrij van parfum, kleurstoffen, oplosmiddel en conserveringsmiddelen.
Wat betekent dermatologisch getest?
Dermatologisch getest betekent dat wij een product hebben laten testen op irritaties bij proefpersonen . De test is uitgevoerd door een groep vrijwillige proefpersonen en begeleid door een dermatoloog.
Zijn de producten van Dreumex dermatologisch getest?
Alle (hand)verzorgingsproducten en handreinigers van Dreumex zijn dermatologisch getest.
Op de verpakking van de Dreumex producten staat dermatologisch getest, maar ik krijg toch een allergische reactie. Hoe kan dat?
Iedere huid is verschillend en reageert anders op onze producten. Het kan dus zijn dat bij de groep vrijwilligers waarop de producten zijn getest geen irritaties zijn ontstaan en u wel irritaties krijgt. Neem bij aanhoudende irritatie contact met onze Customer Service door te bellen naar 0412-406506.
Wat is silica?
Silica is Silicium Dioxide (SiO2) en wordt door ons in de handreinigers gebruikt als natuurlijke korrel. Vanaf januari 2018 zijn in alle Dreumex-producten de plastic microkorrels vervangen door de natuurlijke korrel silica. Silica wordt onder andere gewonnen uit de restproductie van rijst en is wereldwijd toegestaan in persoonlijke verzorgingsproducten. Bij uitgebreid onderzoek en klinische testen met eindgebruikers hebben we mogen ervaren dat silica microkorrels huidvriendelijk zijn, een aangenaam handgevoel geven en een uitstekende reinigingskracht hebben.
Zijn de silica korrels schadelijk voor de huid?
De silica korrels in onze producten zijn niet schadelijk voor de huid.
Kan ik de Dreumex handreinigers zowel met warm en koud water gebruiken?
De handreinigers van Dreumex zijn te gebruiken met zowel koud als warm water.
Wat betekent PH-waarde?
PH is de afkorting voor de Latijnse term ‘potentia hydrogenii’ en betekent ‘waterstof-ionen-concentratie’, ofwel de zuurgraad. De pH-waarde van een product geeft dus aan hoe zuur of basisch een oplossing is. Producten met een pH-waarde onder de 7 zijn zuur, zoals sinaasappelsap. Producten met een pH-waarde boven de 7 zijn basisch, bijvoorbeeld soda. Water heeft een pH-waarde van 7 en is dus neutraal, niet zuur, niet basisch. Als een product pH-neutraal voor de huid genoemd wordt, dan betekent dit dat de pH-waarde gelijk is aan de pH-waarde van de huid. De huid is licht zuur en heeft gemiddeld een pH-waarde van 5,5 bij volwassenen. De pH-waarde van onze handreinigers is terug te vinden op de productpagina’s op onze website.
Waarom krijg ik in de winter wel droge handen en/of kloven na het wassen en in de zomer niet?
Verdamping van vocht wordt door de huid gereguleerd door de hoeveelheid talg en vet. Huidvet zorgt voor een beschermende laag. Als deze beschermende laag is aangetast is er sprake van droge handen. Het aantasten van de beschermende huidlaag kan door overmatig wassen of factoren als wind en kou. Hierdoor hebben veel mensen in de wintermaanden last van droge handen.
Wat houdt de best-before-date op de verpakking van de handreinigers in?
De best-before-date op onze producten betreft een advies om voor een bepaalde tijd de producten te gebruiken. Binnen deze periode kunnen we garanderen dat het product goed is mits de verpakking niet geopend is. De producten zijn na de best-before-date nog te gebruiken echter kan na deze datum de kwaliteit van het product achteruit gegaan zijn en niet langer gegarandeerd worden.
Wat betekent parfumvrij?
Parfumvrij betekent dat er geen parfum gebruikt wordt in het product.
Hebben jullie ook een parfumvrije handreiniger?
Ja, Dreumex Sensitive is een parfumvrije handreiniger.
Wat betekent kleurstof(vrij)?
Kleurstofvrij betekent dat er geen kleurstoffen gebruikt wordt in het product.
Hebben jullie ook een handreiniger zonder kleurstof?
Ja, Dreumex Sensitive, Dreumex Soft en Dreumex Wash & Care zijn kleurstofvrij
Wat is oplosmiddel?
Oplosmiddel is een stof waarin andere materialen opgelost kunnen worden of die zelf andere stoffen oplossen. Oplosmiddelen worden gebruikt voor het oplossen van vervuilingen en het reinigen van de handen gemakkelijker te maken.
Hebben jullie ook een handreiniger zonder oplosmiddel?
Ja, Dreumex Expert, Dreumex Sensitive, Dreumex Soft, Dreumex Special, Dreumex Wash & Care en alle Dreumex Omnicare handreinigers zijn oplosmiddelvrij.
Worden jullie producten op dieren getest?
Nee, wij testen onze producten en ingrediënten nooit op dieren.
Wat is een ECARF-label?
Producten met een ECARF-label zijn als allergie-vriendelijk beoordeeld door de ECARF. ECARF staat voor European Centre for Allergy Research Foundation. Dit is een non-profit organisatie gericht op allergieën.
Wat is een ISO-certificaat?
Het ISO-certificaat is wereldwijd één van de belangrijkste standaarden voor kwaliteitsmanagement. Met dit certificaat toont Dreumex aan dat het voldoet aan de belangrijkste kwaliteitsstandaarden en continu werkt aan kwaliteitsverbetering.
Kan ik leverancier worden van Dreumex producten?
Om leverancier te worden van Dreumex producten moet aan een aantal voorwaarden worden voldaan. Indien u geïnteresseerd bent om leverancier te worden, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een medewerker van Dreumex zal contact met u opnemen.

 

Contact

Dreumex B.V.
Dommelstraat 1 - 5347 JK Oss
Postbus 681 - 5340 AR Oss
Nederland
T: +31 412 - 406 506
F: +31 412 - 406 509
E: mail@dreumex.com

Social media

Newsletter